![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ok így I'v volt a gamer PC-örökké, és mindig i'v Macs hogy akárcsak "A többiek!" És az ügyfelek, hogy soha nem mindig használják őket. Ugyanakkor recenlty úgy döntöttem, hogy kimenjek egy nagy a kiadások a Spree christams és úgy történt, hogy otthon egy szép új 24inch iMacs (2.8Ghz Intel, 2G RAM, 500GB HDD stb), mint egy kicsit jelen magamnak ! Egyébként i'v volt nagy móka vele, és minden, de én vidám segítsen átnéz az én rakás PC-s játékok, hogy úgy tűnik, hogy ott porosodik, és én is csoda, ha van valami, amit nem tudtam róla. Szóval, nagy részét a kérdésem, hogy ... Van egyébként, csak lehet, hogy valahogy el PC-ROM és a PC-DVD játék fut az Intel-alapú iMac??? Most már tudom, ez egy epikus failry, és már csinál egy kis kutatást a dolgok, mint az EA ALMABORT programot, amely fedőtollak PC játékok, mint ez az Intel Macs, de én csak vidám kap ez a szerelem, sem pénzt! Alternativly, ha a válasz az én previose kérdés egyenes NOLehet letöltött ISO fájl (azaz Games) kell felszerelni rá lemezeket futtatni a Mac? Én meg minden alkalommal a PC, csak gondoltam, ha lehetséges, hogy a Mac? Ok, küldetése lekérdezést tudom, de - Nagyra értékelem anyones segíteni, vagy csak betekintést genral knowlage ebben a témában. Cheers guys DT |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Még akkor is, ha azok futtatása kétlem a Mac lesz az, hogy a játékokat játszani, nem hiszem, hogy dedikált grafikus kártyákat.
| |||
| |||
| Oooo Errr, didnt észre, hogy! Haha - köszönöm a Kezeket fel! Minden egyéb információk, a tapasztalatok, az ötletek stb welome:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| awwww amikor láttam, azt hittem ez a téma volt a vita, hogy mi jobb, én kész palakőből MAC nincs vége
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nincs vita: Gamer: PC. Net surfing: Mac Még valami: Vagy. Az összes fenti: PC.
|
| |||
| |||
| Macs is nagyon jó, a kiadói tevékenység, grafikai tervezés és a zene stb termelést. Ezeket a gépeket a hivatal nem szerencsejáték játékok. |
|
| |||
| |||
| de a PC-k is mindent megtesz a fentiek éppúgy és alacsonyabb költséggel! |
|
| |||
| |||
| Nem értek egyet, hogy az a szoftver, a Mac, hogy nem áll rendelkezésre a számítógépen. |
|
| |||
| |||
| Mi ...... Boot Camp |
|
| |||
| |||
| Ok, itt van egy, a zene termelés szoftver. Logic, vitathatatlanul a legjobb szoftver a munkára használják csak minden stúdió, főiskola, iskola vagy bármi más, és csak a Mac. |