![]() |
|
| |||
| |||
| בסדר אז, I'v היה מחשב ו gamer לנצח i'v תמיד נחשב Macs להיות כמו "השאר!" ו cus מזה, אני אף פעם לא באמת אי פעם השתמשת בהם. עם זאת, recenlty החלטתי ללכת על גדול של הוצאות עבור בולמוס christams ואני פשוט קרה כדי להביא הביתה את אחד חדש ויפה 24inch iMacs (2.8Ghz אינטל, זיכרון RAM 2G, 500GB HDD וכו ') כמו ההווה קצת לעצמי ! בכל מקרה i'v היה כיף גדול שיש עם זה אבל אני וכל לשפע לעזור לסקור שלי ערימת משחקי המחשב כי נראה באיסוף אבק ואני תוהה אם יש משהו שאני יכול לעשות בקשר לזה. אז, את גורפת של השאלה שלי היא ... האם יש בכלל, בכלל אפשרי, משום מה, כדי לקבל מחשב PC-ROM ו-DVD על מנת להפעיל משחקים של אינטל המבוססת על iMac? עכשיו אני יודע שזו שאלה של failry אפי ואני כבר עושה קצת מחקר לתוך דברים כמו של EA מיץ תפוחים תוכנית אשר coverts PC משחקים כמו זה של אינטל Macs צביעות אבל אני פשוט אוהב את זה בשביל לקבל כסף ולא! Alternativly, אם התשובה על השאלה שלי היא previose ישר לא, יכול להוריד קבצי תמונה ISO (כלומר, משחקים) להיות מותקן על גבי דיסקים לרוץ על Macs? אני עושה את זה כל הזמן על המחשב שלי, אני רק תוהה אם את האפשרי עבור Mac?? טוב, המשימה של שאילתה אני יודע, אבל - אני באמת מעריך anyones עזרה, הבנה או פשוט genral knowlage בנושא זה. לחיים חבר 'ה DT |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| גם אם הן פועלות אני בספק את מאק יהיה כוח לשחק במשחקים, אני לא חושב שיש להם כרטיסי מסך ייעודי.
| |||
| |||
| Oooo Errr, didn't realise כי! Haha - תודה על ראשים למעלה! כל מידע אחר, חוויות, רעיונות וכו 'הם welome:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| awwww כשראיתי פתיל זה אני חשבתי שזה היה דיון על מה הוא היה יותר טוב, אני מוכן לבקר בחריפות את Mac בלי סוף
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אין בדיון: Gamer: מחשב. יקנ גלישה: MAC עוד משהו: או. כל האמור לעיל: מחשב.
|
| |||
| |||
| Macs גם טוב מאוד לפרסום, עיצוב גרפי ועוד ומוסיקה הייצור. הם מכונות של Office לא משחקים צעצועים. |
|
| |||
| |||
| אבל מחשבים יכולים לעשות את כל האמור לעיל בדיוק גם ובעלות נמוכה יותר! |
|
| |||
| |||
| אני לא מסכים, יש תוכנות Macs זה אינו זמין עבור ה-PC. |
|
| |||
| |||
| כאילו מה ...... אתחול המחנה |
|
| |||
| |||
| טוב, פה אחד, מוסיקה הייצור התוכנה. היגיון, arguably את התוכנה הטובה ביותר עבור העבודה משמש כמעט בכל חדר, קולג ', בית ספר או מה שזה לא יהיה, והוא זמין רק עבור Mac. |