![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai taip, I'v buvo PC Gamer ir visada i'v visada manė Mac būti kinda like 'kitiems! " Ir kristalais to, aš niekada niekada juos naudojo. Tačiau recenlty aš nusprendžiau išeiti dėl didelių išlaidų ir lėbauti už christams ir I just happened to namo viena iš gražiausių naujosios 24inch iMacs (2.8GHz Intel, 2G RAM, 500GB HDD ir tt), šiek tiek pristatyti save ! Anyway i'v buvo atsižvelgdamas labai smagu su ja ir visi, bet i cant padėti apžvelgti ne mano krūva PC žaidimų, atrodo, kad dulka ir man įdomu, ar ten buvo kas nors i could do about it. Taigi, mano klausimas darbą ... Ar bet kuriuo atveju, įmanoma, kad kažkodėl gauti PC-ROM ir DVD-PC žaidimų paleisti Intel pagrįsti iMac? Dabar aš žinau, tai failry Epas klausimas ir man buvo padaryti šiek tyrimus dalykai kaip EA SIDRO programa, kuri plunksnos PC games like this Intel Mac, bet i just cant get it for love, nei pinigų! Alternativly, jei atsakymas į mano previose klausimas yra tiesus NE, Galite atsisiųsti vaizdą ISO failus (pvz. Žaidimai) montuojamas ant diskų paleisti ant Mac? Aš jį visą laiką ant mano PC, man tiesiog įdomu, jei įmanoma, Mac? Gerai, misija užklausa aš žinau, bet - I really appreciate anyones padėti, suprasti, arba tiesiog genral knowlage šiuo klausimu. Cheers guys DT |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Net jei jiems kyla abejonių, aš Mac turės teisę žaisti žaidimus, nemanau, kad jie yra skirti grafikos kortelės.
| |||
| |||
| Oooo Aistė Indra, didnt suvokti, kad! Haha - ačiū už Heads up! Visa kita informacija, patirtimi, idėjomis ir tt yra welome:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| awwww kai aš pamačiau šioje temoje Maniau, kad tai, kas yra geriau i diskusija buvo pasirengusi šiferis mac be galo
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nėra diskusija: Gamer: PC. Grynasis banglenčių: Mac Anything else: Arba. Visi aukščiau: PC.
|
| |||
| |||
| Mac yra taip pat labai gerai, leidyba, grafinio dizaino ir tt, ir muzikos produkcijos. Jie mašinos įstaiga nėra žaidimo žaislai. |
|
| |||
| |||
| bet PC galima daryti viską, kas išdėstyta pirmiau tik taip ir ne mažesnę kainą! |
|
| |||
| |||
| Aš nesutinku, yra programinė įranga, skirta Mac, kad nėra už kompiuterį. |
|
| |||
| |||
| patinka tai ...... Boot Camp |
|
| |||
| |||
| Ok, čia vienas, muzika gamybos įranga. Logika, be abejo, geriausias programinės įrangos darbas yra naudojamas beveik kiekviena studija, kolegija, mokykla ar bet ir gali naudotis tik Mac. |