![]() |
|
| |||
| |||
| Ok so, I'v bijusi PC gamer mūžīgi i'v vienmēr uzskatījusi Mac ir kinda kā "citus!" Un klien iepriekš minēto, man nekad nav īsti kādreiz tās lietojuši. Tomēr recenlty es izlēmu iet uz Lielajā izdevumu jautrība par Ziemassvētku un es tikko notika, lai mājās viena no skaistākajām jaunu 24inch iMacs (2.8GHz Intel, 2G RAM, 500GB HDD uc), kā mazliet klāt pie sevis ! Anyway i'v bijis, ir liels jautri ar to un visiem, bet nevaru palīdzēt apskatīt manu kaudzes PC spēles, šķiet vākšana putekļi, un es domāju, vai tur bija kaut es varētu darīt. Jā, un mans jautājums Bulk ir ... Vai tur anyway, visu iespējamo, lai kaut kā saņemt PC-ROM un PC-DVD games palaist uz Intel bāzes iMac? Tagad es zinu, tas ir failry epika jautājumu, un man ir darot maz pētījumu lietām, piemēram, EA SIDRS programmu, kas coverts PC spēles kā šis Intel Mac, bet es tikai aprunāt iegūt mīlestību, ne naudu! Alternativly, ja atbilde uz manu previose jautājums ir taisns NĒVar lejupielādēt ISO attēlu failus (piemēram, spēles) tiek uzstādīts uz diskiem, lai darbotos ar Mac? Es to visu laiku par manu PC, es tikai jautājums, ja to iespējams Mac? Ok, misija vaicājuma es zinu, bet - I really appreciate anyones palīdzību, izpratne vai vienkārši genral knowlage par šo tēmu. Cheers guys DT |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pat ja viņi darbojas es šaubos Mac būs tiesības spēlēt spēles, es nedomāju, ka tie ir īpaši paredzēti grafikas kartes.
| |||
| |||
| Oooo Errr, didn't saprast, ka! Haha - Paldies par vadītāju up! Visas citas info, pieredzi, idejas utt welome:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| awwww, kad es redzēju šo pavedienu Man likās, ka debates par to, kas ir labāk i bija gatava šīfera mac nav beigu
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nav debate: Gamer: PC. Net surfing: Mac Kaut kas cits: vai nu. Visu iepriekš minēto: PC.
|
| |||
| |||
| Mac arī ir ļoti labs publicēšanai, grafiskais dizains utt mūzikas produkciju. Tās ir mašīnas birojam ne spēļu rotaļlietām. |
|
| |||
| |||
| bet datoros var darīt visu iepriekš tikpat labi, un par zemāku cenu! |
|
| |||
| |||
| Es nepiekrītu, ka ir programmatūra, uz Mac, ka nav pieejams dators. |
|
| |||
| |||
| patīk tas, ko ...... boot camp |
|
| |||
| |||
| Ok, šeit ir viena, mūzikas produkcijas programmatūru. Loģika, vislabākais programmatūra darbs tiek izmantotas tikai aptuveni ik studija, koledžas, skolas vai kāds, un ir pieejama tikai Mac. |