![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Ok tak, I'v a PC Gamer na zawsze i zawsze i'v Maki być kinda jak "Inni!" Klientów i tego, i nigdy nie korzystali z nich kiedykolwiek. Jednak recenlty i postanowił udać się na duże wydatki na birbantka dla christams i tak się stało i do domu z pięknym nowym 24inch iMacs (2.8Ghz Intel, 2G RAM, 500GB HDD itp.), trochę przedstawić siebie ! Anyway i'v zostały posiadające świetna zabawa z nim, ale i wszystkich i cant help patrzeć się na moje stos gry PC, które zdają się być gromadzenie pyłów i zastanawiam się, jeśli nie było niczego i może zrobić. Tak więc, większość na moje pytanie jest ... Czy mimo to, w ogóle możliwe, aby uzyskać jakiś PC-ROM i PC-DVD gry do wyświetlania na Intel oparty iMac? Teraz wiem, że to jest pytanie i epickie failry i zostały robi niewiele badań, jak EA CIDER program, który coverts PC Games tak dla Intel Mac, ale i just cant get it miłości, ani pieniędzy! Alternativly, jeśli odpowiedzi na moje pytanie previose jest prosta NIE, Może pobrać obraz ISO plików (np. gier) jest montowany na dysku, aby uruchomić na komputerach Mac? Ja robię to cały czas na moim komputerze, i po prostu zastanawiasz się, jeśli jej możliwe dla komputerów Mac? Ok, misji zapytania wiem, ale - I really appreciate anyones pomoc, czy po prostu wgląd genral knowlage na ten temat. Cheers guys DT |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nawet jeśli mi się uruchomić Mac będzie mieć prawo do odtwarzania gier, I don't think one dedykowane karty graficzne.
| |||
| |||
| Oooo Errr, zdaje sobie sprawę, że nie zrobił! Haha - thanks for the heads up! Wszystkie inne informacje, doświadczeń, pomysłów itd. welome:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Awwww Kiedy zobaczyłem tego wątku Myślałem, że to była debata na temat tego, co jest lepsze i była gotowa do łupków Mac nie koniec
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie ma debaty: Gamer: PC. Net surfing: Mac Anything else: Każda. Wszystkie powyższe: PC.
|
| |||
| |||
| Maki są również bardzo dobre do publikacji, grafiki itp. i produkcji muzyki. Są to maszyny do urzędu nie gra zabawek. |
|
| |||
| |||
| sztuk, ale może nie wszystkie powyższe równie dobrze i po niższych kosztach! |
|
| |||
| |||
| Nie zgadzam się, to oprogramowanie dla komputerów Mac, który nie jest dostępny dla komputerów PC. |
|
| |||
| |||
| jak co ...... Boot Camp |
|
| |||
| |||
| Ok, here's one, muzyka produkcji oprogramowania. Logika, prawdopodobnie najlepsze oprogramowanie do pracy jest używany tylko w każdym studiu college'u, szkoły lub cokolwiek i jest dostępna tylko dla komputerów Mac. |