![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bine, deci, I'v fost un PC Gamer pentru totdeauna şi i'v MACs întotdeauna considerate a fi un pic ca "de alţii!!" Şi cus de faptul că, n-am mai folosit-le cu adevărat vreodată. Cu toate acestea, recenlty am decis să mergem pe o mare de o petrecere de cheltuieli pentru christams şi i s-a întâmplat pentru a aduce acasă unul dintre frumos noi 24inch iMacs (2.8Ghz Intel, 2G RAM, HDD 500GB etc) ca un mic prezent pentru mine ! Oricum i'v care au fost o mare distracţie cu el şi de toate, dar i cant ajuta uita la mine peste grămadă de jocuri PC, care par a fi colectarea de praf şi mă întreb dacă nu a fost i putea face nimic despre asta. Deci, cea mai mare parte a întrebarea mea este ... Există, oricum, la toate posibil, pentru a obţine un fel PC-PC-ROM şi DVD-ul de jocuri pentru a rula pe un Intel bazate pe iMac? Acum stiu aceasta este o întrebare failry epic şi am făcut un pic de cercetare în lucruri ca EA's Vin de mere program care coverts PC Games ca asta pentru Intel MACs cant Dar am luat-o din dragoste, nici de bani! Alternativly, în cazul în care răspunsul la întrebarea mea previose este un drept NU, Poate descarcă fişiere imagine ISO (de exemplu, jocuri) să fie montat pe discurile pentru a rula pe MACs? Eu fac asta tot timpul de pe PC-ul meu, eu doar intrebam daca posibile pentru Mac?? Ok, o misiune de o interogare stiu, dar - Apreciez anyones ajutor, carte de vizita sau doar genral knowlage cu privire la acest subiect. Noroc baieti DT |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chiar şi în cazul în care executaţi Mă îndoiesc de Mac vor avea puterea de a juca jocuri, nu cred că le-au dedicat carduri grafice.
| |||
| |||
| Oooo Errr, didnt seama că! Haha - Multumesc pentru capul sus! Toate celelalte informaţii, de experienţă, idei, etc sunt welome:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| awwww, când am văzut acest thread m-am gândit că a fost o dezbatere cu privire la ceea ce este mai bine am fost pregătiţi să ardezie de mac nu sfârşitul
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu există nici o dezbatere: Gamer: PC. Net surfing: Mac Altceva: fie. Toate cele de mai sus: PC.
|
| |||
| |||
| MACs sunt, de asemenea, foarte bun pentru editare, design grafic, etc si muzica de producţie. Ele sunt pentru maşini de birou, nu pentru jocuri, jucării. |
|
| |||
| |||
| buc, dar pot face toate cele de mai sus la fel de bine şi la un cost mai mic! |
|
| |||
| |||
| Nu sunt de acord, este software-ul pentru MACs care nu este disponibil pentru PC. |
|
| |||
| |||
| place ceea ce ...... boot de tabara |
|
| |||
| |||
| Ok, aici e una, muzica de producţie de software. Logic, fără îndoială cel mai bun pentru software-ul de locuri de muncă este utilizat în doar despre fiecare studio, colegiu, şcoală sau ce şi este disponibil doar pentru Mac. |