![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| No áno, bol I'v PC Gamer navždy a i'v vždy považuje Macy sa docela radi 'Ostatné!' A CUS na to, že som nikdy naozaj nikdy použiť nich. Avšak, recenlty som sa rozhodol ísť na veľkú a výdavkov dovádění pre christams a já sa práve stalo, aby jeden z domov krásne nové 24inch iMacs (2.8GHz Intel, 2G RAM, 500GB HDD, atď) as trochu predstaviť seba ! Každopádně i'v boli s to veľká zábava a všetkým sa to ale aj významné pomôcť pozrieť sa na môj pilot z PC hier, ktoré sa zdajú byť zber prachu a já věděl, jestli existuje niečo som mohol robiť. Tak, že veľká časť mojej otázky je ... Je tam tak ako tak, je to možné, nějak dostat PC-ROM a DVD-PC hry spustiť na Intel založená iMac? Teraz už viem, to je otázka failry epické a som trochu výskumu, ako to EA Mušty program, ktorý prach PC hier, ako je to pre Intel Macy, ale aj len dotírat dostať to z lásky, ani peniaze! Alternativly, ak je odpoveď na moju otázku previos je rovno NIE, Môžete stiahnutý ISO image súbory (teda hry) sa namontuje na disky plynúť na Mac? Dělám to celú dobu na mojom PC, som premýšľal, ak jej možné pre Mac? Ok, poslanie dotazu Já vím, ale - aj naozaj ocenia anyones pomoc, alebo len nahliadnuť genral knowlage na túto tému. Nazdraví kluci DT |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I když pochybuji, beh Mac bude mať možnosť hrať hry, nemyslím si, že majú špecializované grafické karty.
| |||
| |||
| Oooo Errr, didnt uvedomiť, že! Haha - vďaka za hlavy hore! Všetky ďalšie informácie, skúsenosti, nápady atď welome:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| awwww Keď som videl toto vlákno som si myslel, že je to debata o tom, čo je lepšie, já bol pripravený na bridlicu MAC bez konca
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neexistuje žiadna rozprava: Gamer: PC. Čistý surfování: Mac Ešte niečo: Buď. Všetky vyššie uvedené: PC.
|
| |||
| |||
| Macy je tiež veľmi dobré pre publikovanie, grafický dizajn atď a hudobné produkcie. Jedná sa o stroje pre kancelárie nie je herné hračky. |
|
| |||
| |||
| ks ale môžete urobiť všetky vyššie uvedené rovnako dobre a za nižšiu cenu! |
|
| |||
| |||
| Nesúhlasím, je softvér pre Mac, ktorý nie je k dispozícii pre PC. |
|
| |||
| |||
| rovnako ako to, čo ...... boot camp |
|
| |||
| |||
| Ok, tu je jeden, hudobné produkcie softvéru. Logic, zrejme najlepší software pre prácu sa používa v takmer každej štúdio, škola, škola alebo čokoľvek a je k dispozícii iba pre Mac. |