![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Па ок, било И'в ПЦ Гамер и'в заувек и увек сматра Мацове бити кинд попут 'Тхе другима! " ЦУС и тога, ја никада заиста икада користити их. Међутим, реценлты одлучио сам изаћи на великом од трошења пијанке за цхристамс и ја слуцајно донесе кући једну од прекрасних нових 24инцх иМацс (2.8Гхз Интел, 2Г РАМ, 500ГБ ХДД и др), као мало представити себе ! Било како било и'в имају добра забава уз то и све али ја лицемјерје помоћ потражите преко Пиле на мој ПЦ игара које Чини се да је прикупљање прашине, а ја питам се ако је било ја могао учинити ништа о томе. Дакле, Булк моје питање је ... Ис тхере Аныуаы, све је могуће, да се некако добити ПЦ-РОМ-а и ПЦ-ДВД игре за приказивање на Интел базиран имаће? Сада знам да је ово питање фаилры епске и ја смо радили мало истраживање ствари попут ЕА-а Јабуковача програм који цовертс пц игре попут ове за Интел Мацове, али ЈА праведан лицемјерје добити то за љубав нити новац! Алтернативлы, ако је одговор на моје питање превиосе је равно НЕ, Можете скинути ИСО имаге датотекама (нпр. игре) бити монтирана на дискове ће се приказивати на Мацове? И то урадите сво време на мој рачунар, ЈА праведан питате ако је могуће за Мац? Ок, мисија упит Знам, али - ЈА стварно поштовати аныонес помоћ, или само увид генрал кноулаге о овој теми. Живели момци ДТ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чак и ако су покренути Сумњам Мац ће имати овлашћење да играју игре, не мислим да су посвећен графици картицама.
| |||
| |||
| Оооо Еррр, схвати да није! Хаха - хвала за један дан глава горе! Све остале информације, искуства, идеје и сл су уеломе:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ауууу Кад сам видео овај тхреад сам мислио да је то била расправа, као што је боље да сам била спремна да се кандидовати мац нема краја
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нема расправе: Гамер: ПЦ. Нето сурфовања: Мац Још нешто: Било. Све наведено: ПЦ.
|
| |||
| |||
| Мацове су врло добри за издаваштво, графички дизајн итд и музичка продукција. Они су за канцеларијске машине не гаминг играчке. |
|
| |||
| |||
| ком, али може да ради све од горе баш као и по нижој цени! |
|
| |||
| |||
| ЈА не слагати се налази софтуаре за Мацове који није доступна за ПЦ. |
|
| |||
| |||
| као што ...... боот цамп |
|
| |||
| |||
| Ок, ево једно, музике производњу софтуаре-а. Логиц, аргуаблы најбољи софтуаре за тај посао користи се само о сваком студио, колеџа, школе или шта год и доступна је само за Мац. |