![]() |
|
| |||
| |||
| I'v sonsuza i'v her zaman Macs Diğerleri gibi tür olarak kabul edilmiş bir PC Gamer Tamam Bunu! ' Ve bu cus, gerçekten hiç hiç kullanmadıysanız. Ancak, recenlty i çıkmak kararı bir christams ve i için bir alışveriş çılgınlığı büyük biraz kendime hediye olarak güzel yeni 24inch iMacs evi bir (2.8GHz Intel, 2G RAM, 500GB HDD vb) getirmek için oldu ! Varsa ben bu konuda yapabileceği bir şey olduğunu Neyse i'v ve bu toz ve i toplama gibi görünmektedir bilgisayar oyunları benim servet tüm i cant yardım göz üzerinden at merak büyük eğlence sahip oldu. Dolayısıyla, benim soru Toplu olduğunu ... Var zaten, bütün mümkün, bir PC-ROM ve bilgisayar almak için mi-Intel iMac tabanlı çalışmak üzere oyunlar DVD? Şimdi bu bir failry destan soru ve i olduğunu biliyor EA's gibi bir küçük araştırma yapıyor olması Elma suyu Bu Intel Macs ama sadece aşk, ne para için onu cant gibi programı coverts bilgisayar oyunları! Alternativly eğer previose Sorunuzun cevabını doğru olduğunu HAYIR, Can indirdiğiniz ISO dosyalarını (örneğin Oyunlar) diskler üzerine Macs çalışmak üzere monte edilebilir? Eğer onun Mac için mümkün olan her zaman on my PC, sadece merak yapalım? Tamam, bir sorgu i misyonu, ama - Gerçekten herkesin, fikir ya da bu konuda sadece genral knowlage yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz. Şerefe beyler DT |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bile ben güç oynamak zorunda kalacak Mac şüphe çalıştırdığınızda, sanırım grafik kartları ayırmış bulunmaktayız sanmıyorum.
| |||
| |||
| OOOO Errr, didnt fark bu! Haha - başkanları için teşekkür et! Diğer tüm bilgi, deneyim, fikir vb welome vardır:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| awwww Ben gördüm bu iplik i ne iyidir i bir tartışma oldu barut MAC sonu hazır olduğunu düşündüm
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hiçbir tartışma ise: Oyun: PC. Net sörf: Mac Başka bir şey var: Ya. Tüm yukarıdaki: PC.
|
| |||
| |||
| Mac'ler da çok yayıncılığı için iyi, grafik tasarım ve müzik üretimi vb. Bunlar, ofis makineleri değil oyun oyuncak vardır. |
|
| |||
| |||
| ama adet gibi iyi ve daha düşük bir maliyetle tüm yukarıdaki yapabilirim! |
|
| |||
| |||
| Ben orada Macs için PC için geçerli değildir yazılımdır katılmıyorum. |
|
| |||
| |||
| ne ...... gibi önyükleme kampı |
|
| |||
| |||
| Tamam, şu bir müzik üretim yazılımı. Mantık, bu iş için Arguably en iyi yazılım hemen her stüdyosu, üniversite, okul veya kullanılan ne ve Mac için kullanılabilir. |