![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| ИТАК, I'v були PC Gamer вічно і завжди вважав I'v Маков буде ніби як 'іншим!! І КС про те, що я дійсно не завжди використовували їх. Однак, recenlty я вирішив вийти на великий з тринькати на Різдво, і я тільки що сталося б відвезти додому одне з найкрасивіших нових 24inch Маки (2.8GHz Intel, 2G RAM, 500GB HDD і т.д.), мало уявляємо собі ! У будь-якому випадку було I'v що мають велике задоволення від нього, і все, але я нахиляє шукати допомоги у мене над купою ігор для ПК, здавалося б, збирають пил і мені цікаво, якщо там що-небудь я можу з цим зробити. Таким чином, основна частина мого питання ... Є в будь-якому випадку, це взагалі можливо, щоб якось отримати PC-ROM та DVD PC-ігор для роботи на Intel засновані IMac?? Тепер я знаю, що це failry питання епічних і я займаюся мало досліджень речі, як EA, Сидр Програма, яка криюче PC ігор, як це для Intel Маках, але я просто ходяче отримати його для любові, ні грошей! Alternativly, якщо відповіді на мій previose питання є прямою НІ, Може завантажили файли образів ISO (наприклад, ігри) будуть встановлюватися на дисках запускати на Маках? Я роблю це весь час на моєму комп'ютері, мені просто цікаво, якщо його можливості для Mac? Ok, місія запит я знаю, але - я дійсно ціную anyones допомогу, розуміння або просто Загальна облицьованому гресу з цього питання. Cheers хлопці ДТ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Навіть якщо вони виконуються я сумніваюся, Mac буде мати право грати в такі ігри, я не думаю, що вони присвятили відеокарт.
| |||
| |||
| Oooo Errr, didnt розуміємо, що! Ха-ха - Спасибі за Heads Up! Всі інші інформацією, досвідом, ідеями і т.д. Welome:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Awwww, коли я побачила цього потоку я думав, що дискусія щодо того, що краще я готовий був сланец Mac немає кінця
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Існує не обговорювалося: Коротко: PC. Чистий серфінг: Mac Все інше: Або. Всі наведені вище: PC.
|
| |||
| |||
| Маков також дуже гарні для видавничої справи, графічного дизайну тощо музики. Це машини для офісу не іграшки ігри. |
|
| |||
| |||
| але ПК можна робити все вище якраз також і при менших витратах! |
|
| |||
| |||
| Я не згоден, є програми для Маков, який не доступний для ПК. |
|
| |||
| |||
| подобається те, що ...... Boot Camp |
|
| |||
| |||
| Ok, ось один, музика виробництва програмного забезпечення. Логіка, мабуть, краще програмне забезпечення для роботи використовується майже в кожній студії, коледжу, школи або що і доступний тільки для Mac. |