![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте момчета, Понякога, когато играя NFSU му понякога abit laggy и Im мислене може би защото му Im вървят изглед само 2GB или може би Айв имам NVIDIA 7600, ако това е така Im ще купят допълнително 2GB на овена и 4850?!? или мислите му само един от сценарий на |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това трябва да бъде достатъчно RAM, то вероятно е GFX карта.
| |||
| |||
| DONT притеснявайте момчета Айв подредени допълнително 2GB или овен, като тя до 4GB и също Айв лекувани сам да хубава 1GB 4850 |
|
| |||
| |||
| Има ли вървят 64bit OS, в противен случай допълнителните RAM е безполезен. |
|
| |||
| |||
| № 32 битов PS: ще ми CPU пречка моя GPU coz други казват, че това ще жизненост? |
|
| |||
| |||
| Игри GFX карти са зависими, RAM и процесора не е нужно да бъде като рязане край, трябва да се оправи, въпреки че не знам какво CPU имате. Също така 32Bit Windows може да се използва само от 3GB RAM, текущите си 2GB + 1GB GFX карта = 3GB. Така че не съществува точка добавяте повече от това, което вече сте. |
|
| |||
| |||
| Айв ли AMD X2 4200 + и OS е Windows Vista Home prem 32 |
|
| |||
| |||
| Да, на процесора трябва да се оправи, новият GFX карти ще направи много разликата. Да не се притеснява добавите повече RAM, загуба на пари. |
|
| |||
| |||
| ОК готино благодаря за вашите съвети |
|
| |||
| |||
| така Айв инсталирана новата ми овен и GFX карта, но сега, когато съм отворена NFSUC път тя се отваря и изпълнява рязани сцената и след това ми монитора отива празно, един път след рязани сцена тя отиде ядосан го keeped показват и променящите се модели и излизане от различни Цветовете, Айв актуализира моята графика водачите какво друго да ти предложи жизненост? |