![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ima hi momački, katkada našto ja igrati NFSU svojim abit laggy a ponekad im njegova razmišljanja možda jer im trčanje vidik na samo 2GB ili možda ive je dobio nvidia 7600 i ako je slučaj da im ide na kupnju dodatnih 2GB RAM-a 4850?!? ili da li vi misliti svojim samo jedan od scenarija je |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To bi trebalo biti dovoljno RAM-a, on je vjerojatno GFX karticu.
| |||
| |||
| ne brinite dečki Ive naručio dodatnu 2GB RAM-a ili ga uzimati do 4GB i Ive liječi sebe na zgodne 1GB 4850 |
|
| |||
| |||
| Jeste li prikazivati 64bit OS, inače dodatni RAM je beskoristan. |
|
| |||
| |||
| no 32 bita ps: moja će Procesor usko grlo moje GPU coz drugih bodrost kažu da će? |
|
| |||
| |||
| Igre su ovisne GFX kartica, RAM i CPU ne trebaju biti kao sječivo, trebali biste biti u redu, iako ne znam šta CPU imate. Windows 32Bit također mogu koristiti samo 3GB RAM-a, vaš trenutni 2GB + 1GB GFX kartice = 3GB. Stoga ne postoji točka dodavanja više od onoga što ste već. |
|
| |||
| |||
| Ive je dobio AMD X2 4200 + a OS je Windows Vista Home Prem 32 |
|
| |||
| |||
| Da, CPU bi trebao biti u redu, novi GFX kartica, učinit će puno razlika. Ne zamaram dodavanjem više RAM-a, rasipanje novca. |
|
| |||
| |||
| ok super hvala za vaš savjet |
|
| |||
| |||
| pa imam instaliranog RAM-a i moj novi GFX kartice, ali sada kada sam ga otvorite NFSUC prečac otvara i nastupa izrezali scene i nakon toga moj monitor odlazi prazan, jedno vrijeme nakon što su ga izrezali scene išao je zaluđen keeped prikazuje i mijenjanje uzoraka i odlaska iz različitih boje, Ive moj grafika ažurirane upravljačke programe što drugo do you bodrost predlažemo? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Potreba za brzinom tajni - registracijski broj | mralex | PC & konzole Igre | 1 | 15. lipnja 2009 03:48 |
| 2.66Ghz Intel i7 920 procesora Za Sporo za potrebu za Speed: tajni | The Chad | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 12. lipnja 2009 09:58 |
| Potreba za brzinom tajni | robina80 | PC & konzole Igre | 5 | 1. siječanj 2009 06:38 |
| BF2 vrlo laggy | ashaiba | PC & konzole Igre | 10 | 28. svibanj 2008 15:53 |
| Laggy! potrebna pomoć | markeyboy9944 | PC & konzole Igre | 5 | 19. prosinac 2007 05:26 |
| Thread Tools | |
| |