![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló srácok, Néha, mikor játszanak NFSU az Abit néha laggy és im gondolkodás talán azért, mert az im fut Vista csak 2gb vagy talán ive kapott egy nVidia 7600, ha ez a helyzet im fognak vásárolni extra 2GB RAM és egy 4850?? , vagy azt gondolja, hogy csak az egyik forgatókönyv szerint a |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez elegendő RAM, akkor valószínűleg a Gfx kártyát.
| |||
| |||
| dont worry guys ive rendelhető extra 2GB RAM, illetve vesz fel, és azt is, hogy 4GB ive kezelni magam, hogy egy szép 1gb 4850 |
|
| |||
| |||
| Ön még futó 64bit OS, különben az extra memória is haszontalan. |
|
| |||
| |||
| nem 32 bites ps: majd én cpu szűk én GPU coz más lelkesítõ mondjuk ez? |
|
| |||
| |||
| Játékok Gfx kártya függő, RAM és CPU nem kell a korszerű, akkor semmi baj, bár nem tudom, milyen CPU van. Emellett a Windows 32 bites csak használata 3GB RAM, jelenlegi 2GB + 1GB Gfx card = 3GB. Így nincs értelme hozzá, mint amit már. |
|
| |||
| |||
| ive van egy AMD X2 4200 + és operációs rendszer a Windows Vista Home Prem 32 |
|
| |||
| |||
| Igen, a CPU kell bírságot, az új kártya Gfx teszi sok különbség. Ne fáradj bármilyen több RAM, kidobott pénz. |
|
| |||
| |||
| OK cool thanks for your advice |
|
| |||
| |||
| so ive beiktatott új RAM és Gfx kártya, de most, amikor nyitva NFSUC shortcut nyit, és lejátssza a kivágott jelenetet, és azt követően, hogy a monitor elsötétül, egy idő után a kivágott jelenet, hogy megõrült keeped azt mutatja, és változó, és megy a különböző színek, ive frissítés én grafikus illesztőprogramokhoz Mit lelkesítõ javasol? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Need for Speed Undercover - Regisztrációs kód | mralex | PC és konzol játékok | 1 | 15. június 2009 03:48 |
| 2.66Ghz Intel I7 920 processzor lassú a Need for Speed: Undercover | A Csád | Processzorok, alaplapok és RAM | 4 | 12. június 2009 09:58 |
| Need for Speed Undercover | robina80 | PC és konzol játékok | 5 | 1. január 2009 06:38 |
| BF2 nagyon laggy | ashaiba | PC és konzol játékok | 10 | 28. május 2008 15:53 |
| Laggy! segítségre van szükségük | markeyboy9944 | PC és konzol játékok | 5 | 19. december 2007 05:26 |
| Téma eszközök | |
| |