![]() |
|
| |||
| |||
| אהלן חבר 'ה, לפעמים כשאני משחק NFSU שלה לפעמים abit laggy ו-IM אולי את חושבת בגלל IM להופיע ב Vista רק 2GB או אולי ive יש Nvidia 7600 אם זה המקרה IM הולך לקנות תוספת 2GB של ראם ו 4850?!? או האם אתה חושב רק על אחד תרחיש של |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה צריך להיות מספיק זיכרון RAM, זה כנראה GFX כרטיס.
| |||
| |||
| dont דאגה חבר 'ה ive הורה נוסף או 2GB ראם לוקח את זה עד 4GB וגם ive טיפול עצמי יפה 1GB 4850 |
|
| |||
| |||
| האם אתה מפעיל מערכת הפעלה 64bit, אחרת הוא חסר תועלת תוספת של זיכרון RAM. |
|
| |||
| |||
| לא 32 ביט נ.ב.: האם שלי CPU צואר הבקבוק שלי GPU coz זריזות אחרים אומרים את זה יהיה? |
|
| |||
| |||
| הם משחקים GFX כרטיס התלויים, זיכרון RAM ו CPU לא צריך להיות גזירה קצה, אתה צריך להיות בסדר למרות שאני לא יודע מה יש לך CPU. גם ב-Windows 32Bit יכול להשתמש רק 3GB של זיכרון RAM, הנוכחית 2GB + כרטיס 1GB GFX = 3GB. אז אין להוסיף כל נקודה יותר ממה שיש לך כבר. |
|
| |||
| |||
| ive יש AMD X2 4200 + ועל מערכת ההפעלה היא Windows Vista Home prem 32 |
|
| |||
| |||
| כן, יש מעבד בסדר, הכרטיס החדש GFX תעשה הרבה הבדל. אל תטרח להוסיף עוד זיכרון RAM, בזבוז של כסף. |
|
| |||
| |||
| אישור מגניב תודה על העצה |
|
| |||
| |||
| כך ive מותקן החדש שלי ראם ו GFX כרטיס אבל עכשיו כאשר אני פותח NFSUC קיצור זה נפתח מנגן לחתוך למקום ואחרי זה עובר לי את המסך ריק, פעם אחת אחרי שזה הלך למקום לחתוך אותו כועס keeped מראה ושינוי דפוסי ו הולך שונה מ הצבעים, ive עדכון גרפיקה הנהגים שלי מה עוד אתה מציע זריזות? |