![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi there guys, Kartais, kai aš groju NFSU jos kartais ABIT laggy ir jiems gal jo mąstymas, nes jiems veikia Vista tik 2gb ar gal ive got 7600 NVidia jei tai yra tuo atveju, IM GOING pirkti papildomai 2GB RAM ir 4.850?!? ar manote, jos tik vienas scenarijus's |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai turėtų būti pakankamai RAM, tai tikriausiai GFX kortelė.
| |||
| |||
| dont worry vaikinai IVE užsakyta papildomai 2GB RAM ar jo vartojimą iki 4GB ir IVE gydyti save Nice 1gb 4.850 |
|
| |||
| |||
| Ar jūs naudojate 64 bitų OS, kitaip papildomai RAM nenaudingas. |
|
| |||
| |||
| ne 32 bitų PS: mano cpu silpnoji mano GPU coz kitų POR pasakyti, kad bus? |
|
| |||
| |||
| Žaidimai GFX kortelė priklauso, RAM ir CPU, nereikia būti pirmaujančia, jums turėtų būti gerai, tačiau aš nežinau, ką CPU turite. Taip pat "Windows 32Bit gali naudotis tik 3GB RAM, esamą 2GB + 1GB GFX kortelė = 3GB. Taigi nėra prasmės pridėti bet ne tai, ką jau daugiau. |
|
| |||
| |||
| ive got AMD X2 4200 + ir OS Windows Vista Home Prem 32 |
|
| |||
| |||
| Taip, CPU turėtų būti gerai, nauja GFX kortelė bus skirtumas aikštelė. Don't bother pridėti daugiau atminties, waste of money. |
|
| |||
| |||
| Gerai cool Ačiū už jūsų patarimus |
|
| |||
| |||
| tiek gram įdiegta nauja RAM ir mano GFX kortele, bet dabar, kai aš atidarau NFSUC spartusis ji atidaro ir groja iškirpti sceną, o po to mano monitorius važiuoja tušti, vieną kartą po iškirpti sceną jis išprotėjo jis keeped rodyti ir pasikeitusio ir eina iš skirtingų spalvų, ive updated my vaizdo tvarkyklės Ką dar POR pasiūlyti? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Need for Speed Undercover - Registracijos kodas | mralex | PC & konsolės Žaidimai | 1 | Birželis 15, 2009 03:48 |
| I7 "Intel 2.66GHz 920 procesorius lėtas Need For Speed: Undercover | Čadas | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | Birželis 12, 2009 09:58 |
| Need for Speed Undercover | robina80 | PC & konsolės Žaidimai | 5 | 1 sausis 2009 06:38 |
| BF2 labai laggy | ashaiba | PC & konsolės Žaidimai | 10 | Gegužė 28, 2008 15:53 |
| Laggy! reikia pagalbos | markeyboy9944 | PC & konsolės Žaidimai | 5 | 19 gruodis 2007 05:26 |
| Temos įrankiai | |
| |