![]() |
|
| |||
| |||
| Hi there guys, dažreiz, kad es būt NFSU tās dažreiz ABIT laggy un im domāšana varbūt tā, jo im darbojas vista tikai 2gb vai varbūt ive got NVIDIA 7.600, ja tas ir gadījumā im gatavojas iegādāties papildus 2GB RAM un 4.850?!? vai jūs domājat tās tikai viens scenārijs ir |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas būtu pietiekami daudz RAM, ir iespējams GFX karti.
| |||
| |||
| dont worry guys IVE pasūtīt papildus 2gb vai RAM, kas to līdz 4GB un arī IVE uzskata sevi jauku 1gb 4.850 |
|
| |||
| |||
| Vai esat darba 64bit OS, pretējā gadījumā papildus RAM ir bezjēdzīgi. |
|
| |||
| |||
| no 32 bit ps: mans cpu sašaurinājums mana GPU coz citi spars teic, ka tas būs? |
|
| |||
| |||
| Spēles GFX karti apgādībā, RAM un CPU nav jābūt tik visprogresīvākās, jums būs labi, lai gan es nezinu, ko CPU esat. Arī Windows 32Bit var izmantot tikai 3GB RAM, jūsu pašreizējais 2GB + 1GB GFX karti = 3GB. Tātad nav nekādas jēgas, pievienojot vairāk nekā tas, ko jūs jau. |
|
| |||
| |||
| ive got AMD X2 4200 + un OS ir Windows Vista Home Prem 32 |
|
| |||
| |||
| Yeah, CPU ir smalka, jauna GFX kartes ir daudz atšķirību. Don't bother pievienojot daudz RAM, naudas izšķiešana. |
|
| |||
| |||
| ok cool paldies par jūsu ieteikumiem |
|
| |||
| |||
| tā IVE uzstāda savu jauno aunu un GFX kartē, bet tagad, kad es atveru NFSUC shortcut tas atveras un spēlē filmiņu, un pēc tam manu monitoru neko nerāda, vienu reizi pēc filmiņu tā gāja mad tas keeped rāda un pārmaiņās un iet no dažādām krāsas, ive updated my grafikas draiveri ko vēl jūs PEP ieteikt? |