![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| hi there guys, czasem, kiedy mogę grać NFSU jej czasami abit Laggy im myślenia i być może z powodu jego im Vista działa tylko 2GB lub może ive got a nvidia 7600, jeśli ma to miejsce im się kupić dodatkowe 2 GB RAM i 4850?? lub myślisz jej tylko jeden z jego scenariusz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To powinno być na tyle pamięci RAM, jest to prawdopodobnie GFX karty.
| |||
| |||
| dont worry guys ive zamówić dodatkowe 2GB RAM lub biorąc go do 4GB, a także ive traktować siebie miły 1gb 4850 |
|
| |||
| |||
| Czy działa 64bit OS, inny dodatkowy RAM jest bezużyteczny. |
|
| |||
| |||
| nie 32-bitowa PS: moje procesora wąskie gardło moje GPU coz innych PEP powiedzieć, że będzie? |
|
| |||
| |||
| Gry są zależne od karty GFX, pamięci RAM i procesor nie muszą być w czołówce, to powinno być dobrze, choć nie wiem, co masz procesor. Również Windows 32bit można używać tylko 3GB pamięci RAM, bieżące 2GB + 1GB karta = GFX 3GB. Więc nie ma sensu, dodając więcej niż to, co już masz. |
|
| |||
| |||
| ive got AMD X2 4200 + OS i Windows Vista Home Prem 32 |
|
| |||
| |||
| Tak, procesor powinien być grzywny, nowe karty GFX wniesie wiele różnic. Don't bother dodając więcej pamięci RAM, marnotrawstwo pieniędzy. |
|
| |||
| |||
| ok thanks for your cool porad |
|
| |||
| |||
| ive tak zainstalowane mój nowy RAM i kartą GFX ale teraz, kiedy otwarte NFSUC skrótów otwiera i gra na scenie i po cięte, że mój monitor jest puste, jeden raz po to cut scenę wyszedł mad to keeped pokazano i zmieniających się tendencji i będzie z różnych kolorów, ive aktualizacja moje sterowniki grafiki czego jeszcze PEP proponujemy? |