![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut baieti, uneori, atunci când i sa joace NFSU uneori abit laggy şi im gândire poate sa ruleze Vista IM, pentru că numai pe 2GB sau poate ive luat un nvidia 7600, dacă este cazul im de gând să cumpăr extra 2 GB de RAM şi un 4850?!? sau crezi ca ei, doar unul dintre scenariu al |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Asta ar trebui să fie suficient de RAM, este, probabil, de GFX carte.
| |||
| |||
| Nu vă faceţi griji baieti ive comandat un extra 2GB RAM sau de a lua-o de până la 4GB şi, de asemenea, ive trataţi eu la un frumos 1GB 4850 |
|
| |||
| |||
| Sunteţi rulează 64bit OS, altfel extra RAM este inutil. |
|
| |||
| |||
| nici 32 de biţi ps: va procesorul meu gâtuire mele GPU văr alte PEP spun ca vor? |
|
| |||
| |||
| Jocurile sunt GFX carte dependente, RAM şi CPU nu au nevoie de a fi la fel de tăiere margine, ar trebui să fie bine, deşi nu ştiu ce procesor ai. De asemenea, Windows 32bit poate utiliza doar 3GB de RAM, curent 2GB + 1GB card GFX = 3GB. Deci, nu există nici un punct mai mult decât orice adăugând ceea ce ai deja. |
|
| |||
| |||
| ive luat un AMD X2 4200 + şi sistem de operare este Windows Vista Home Prem 32 |
|
| |||
| |||
| Da, procesorul ar trebui să fie în regulă, noul card GFX va face o mulţime de diferenţă. Nu deranja adăugarea mai RAM, risipă de bani. |
|
| |||
| |||
| ok cool Multumesc pentru sfaturi |
|
| |||
| |||
| deci ive instalat noul meu berbec şi GFX carte, dar acum, când am deschis NFSUC de comenzi rapide şi deschide-l joacă pe scena tăiate şi după care mi-monitor goes gol, după un timp de tăiat-o scena s-au suparat-o keeped care arată şi merge şi schimbarea modelelor de la diferite culori, ive actualizat mea grafică drivere Ce altceva mai PEP sugera? |