![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, Niekedy, keď som hrať NFSU jeho niekedy abit lägga im myslenia a možno preto, že jej im Beh priehľad až na 2 GB alebo možná IVE dostal nvidia 7600 v prípade, že je prípad im budeme kupovať extra 2 GB RAM a 4850?? alebo si myslíte, že len jeden z jeho scenára to |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To by malo stačiť RAM, to je asi GFX kartu.
| |||
| |||
| dont strach chlapi IVE objednal ďalšie 2GB ram a používať ju na 4gb a tiež IVE zaobchádzať sám na pekný 1 GB 4850 |
|
| |||
| |||
| Ste bežiaci 64bit OS, inak extra RAM je k ničomu. |
|
| |||
| |||
| ne 32 bit ps: bude moje cpu prekážkou moje GPU coz iné povzbudzujúce říct to bude? |
|
| |||
| |||
| Hry sú závislé GFX karty, pamäte a procesora, nemusia byť v špičke, mali by ste si v pohode, aj keď neviem, aký procesor máte. Tiež Windows 32Bit môžu používať iba 3gb pameti, že vaša súčasná 2gigabajt + 1gb GFX karta = 3 GB Takže nie je žiadny bod pridania viac ako to, čo už máte. |
|
| |||
| |||
| IVE mám AMD X2 4200 + a OS je Windows Vista Home Prem 32 |
|
| |||
| |||
| Áno, procesor by mal byť v poriadku, nové GFX karta bude hodně rozdiel. Don't trápiť pridania ďalších RAM, plytvanie peniazmi. |
|
| |||
| |||
| ok v pohodě díky za rady |
|
| |||
| |||
| IVE inštalované tak môj nový ram a GFX karty, ale teraz, keď som otvorený NFSUC skratkou otvorí a prehrá rezané scénu a po mojom monitore je prázdna, raz po řezu scéna je potom naštvaná, že keeped zobrazené a meniace sa modely a bude z rôznych farieb, IVE zaktualizovaný mojich grafických ovládačov, čo ešte máte elán navrhujes? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Need for Speed Undercover - Registračný kód | mralex | PC a herné konzoly | 1 | 15. jún 2009 03:48 |
| 2.66GHz Intel I7 920 Procesor spomalí na Need for Speed: Undercover | V Čade | Procesory, základné dosky & RAM | 4 | 12 júna 2009 09:58 |
| Need for Speed Undercover | robina80 | PC a herné konzoly | 5 | 1. januára 2009 06:38 |
| BF2 veľmi lägga | ashaiba | PC a herné konzoly | 10 | 28. mája 2008 15:53 |
| Lägga! Potřebuju pomoc | markeyboy9944 | PC a herné konzoly | 5 | 19. decembra 2007 05:26 |
| Thread Tools | |
| |