![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| има бок момачки, каткада нашто ја играти НФСУ својим абит лаггы а понекад им његова размишљања можда јер им трчање видик на само 2ГБ или можда иве је добио НВИДИА 7600 и ако је случај да им иде на куповину додатних 2ГБ РАМ-а 4850?!? или да ли ви мислити својим само један од сценарија је |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То би требало бити довољно РАМ-а, он је вероватно ГФКС картицу.
| |||
| |||
| не брините момци Иве наручио додатну 2ГБ РАМ-а или га узимати до 4ГБ и Иве лечи себе на згодне 1ГБ 4850 |
|
| |||
| |||
| Јесте ли приказивати 64бит ОС, иначе додатни РАМ је бескористан. |
|
| |||
| |||
| но 32 бита пс: моја ће Процесор уско грло моје ГПУ цоз других бодрост кажу да ће? |
|
| |||
| |||
| Игре су зависне ГФКС картица, РАМ и ЦПУ не треба да буде као сјечиво, требало би да буде у реду, иако не знам шта ЦПУ имате. Уиндоус 32бит такође могу користити само 3ГБ РАМ-а, ваш тренутни 2ГБ + 1ГБ ГФКС картице = 3ГБ. Стога не постоји тачка додавања више од онога што сте већ. |
|
| |||
| |||
| Иве је добио АМД Кс2 4200 + а ОС је Уиндоус Виста Хоме Према 32 |
|
| |||
| |||
| Да, ЦПУ би требао бити у реду, нови ГФКС картица, учиниће пуно разлика. Не замарам додавањем више РАМ-а, расипање новца. |
|
| |||
| |||
| ок супер хвала за ваш савет |
|
| |||
| |||
| па имам инсталираног РАМ-а и мој нови ГФКС картице, али сада када сам га отворите НФСУЦ пречицу отвара и наступа исекли сцене и након тога мој монитор одлази празан, једно време након што су га исекли сцене ишао је залуђени кеепед приказује и мијењање узорака и одласка из различитих боје, Иве мој графика ажуриране управљачке програме шта друго до ыоу бодрост предлажемо? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Потреба за брзином тајни - регистрациони број | мралекс | ПЦ & конзоле Игре | 1 | 15. јуна 2009 03:48 |
| 2.66Гхз Интел и7 920 процесора За Споро за потребу за Спеед: тајни | Тхе Цхад | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 4 | 12. јуна 2009 09:58 |
| Потреба за брзином тајни | робина80 | ПЦ & конзоле Игре | 5 | 1 јануар 2009 06:38 |
| БФ2 врло лаггы | асхаиба | ПЦ & конзоле Игре | 10 | 28 мај 2008 15:53 |
| Лаггы! потребна помоћ | маркеыбоы9944 | ПЦ & конзоле Игре | 5 | 19 децембар 2007 05:26 |
| Тхреад Тоолс | |
| |