![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba çocuklar, bazen ne zaman i NFSU ve bazen Abit laggy ve Sohbet belki sadece 2GB veya belki ive Eğer durumda bir NVIDIA 7600 var üzerindeki nedeniyle Sohbet çalışan Vista düşünme oynamak RAM ilave 2GB ve 4850 satın alacak im?!? ya da senaryo's olan tek sizce |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu yeterli RAM gerektiğini, bunun büyük olasılıkla Gfx card.
| |||
| |||
| dont kaygı çocuklar 4GB için yukarı çekmek ve bir 2GB RAM veya sıralı ive da güzel bir 1GB 4850 için kendimi tedavi ive |
|
| |||
| |||
| Size, aksi halde fazla RAM yararsızdır 64bit OS yayınlanıyor. |
|
| |||
| |||
| hayır 32 bit PS: Benim işlemci darboğazı benim GPU coz diğer moral bunu söylüyorlar? |
|
| |||
| |||
| Oyunlar Gfx kartı, RAM bağımlı ve CPU ağız olmak gerekir yoksa, sorun olmaz ancak sana CPU ne var bilmiyorum bulunmaktadır. Windows 32bit sadece kart = 3GB Gfx 3GB RAM, geçerli 2GB + 1GB kullanabilirsiniz. Böylece herhangi bir noktası zaten ne olduğunu daha fazla olduğunu sözlerine ekledi. |
|
| |||
| |||
| ive bir AMD X2 4200 + var ve işletim sistemi Windows Vista Home Prem 32 |
|
| |||
| |||
| Evet, işlemci gerektiğini iyi, yeni Gfx kartı yapar fark olsun. Daha fazla RAM, para atık ekleyerek rahatsız etmeyin. |
|
| |||
| |||
| sizin tavsiye için tamam güzel teşekkürler |
|
| |||
| |||
| çok ama şimdi ne zaman i açık NFSUC kısayol açmaktadır yeni koç ve Gfx kart takılmış ive ve kesme sahnesi ve sonra Monitörümü boş bir deli bunu gösteren keeped ve desenleri değişen ve farklı olacak gitti kesme sahnesi sonra bir kez çalar gider renk, ive size moral ne yapmak benim grafik sürücüleri güncelleştirilmiş önerir mi? |
![]() |
|
| Bookmarks |