![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привет там ребята, Іноді, коли я граю її іноді NFSU ABIT лага і їм може бути, своє мислення, оскільки їм Vista працює тільки на 2 Гб і може бути, Ive Got NVIDIA 7600, якщо ця справа їм збираєтеся придбати додатково 2 ГБ ОЗУ і 4850?!? Чи ви думаєте, свою лише одна з сценарію |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це повинно бути достатньо оперативної пам'яті, це, ймовірно, GFX карта.
| |||
| |||
| Dont хлопці турбуватися Ive наказав додатково 2GB RAM або беручи до 4 Гб, а також Ive розглядати себе добре 1gb 4850 |
|
| |||
| |||
| Ви біжите 64bit ОС, в іншому випадку додаткової оперативної пам'яті не має сенсу. |
|
| |||
| |||
| немає 32-бітових PS: мої процесор GPU вузьким мій Coz PEP інші говорять, що буде? |
|
| |||
| |||
| Ігри GFX карта залежать, оперативної пам'яті і процесор не потрібно бути як передній край, ви повинні бути штраф, хоча я не знаю, що процесор. Крім того, Windows 32bit можна використовувати лише 3 Гб оперативної пам'яті, поточне 2GB + 1GB GFX карта = 3 Гб. Так що не варто додати більше, ніж у вас вже. |
|
| |||
| |||
| Ive Got AMD X2 4200 + і ОС Windows Vista Home Prem 32 |
|
| |||
| |||
| Так, процесор має бути нормально, нова карта GFX внесе великої різниці. Не треба додати більше оперативної пам'яті, трата грошей. |
|
| |||
| |||
| OK Cool спасибі за ваші поради |
|
| |||
| |||
| таким Ive встановив свій новий ОЗУ і GFX карта, але тепер, коли я відкриваю контекстне NFSUC вона відкриває і грає на сцені вирізати і після цього мій монітор гасне, один раз після Сценка він зійшов з розуму, вона keeped показуючи і зміною структури і збирається з різних Кольори, Ive оновив свою графічних драйверів, що ще PEP ви пропонуєте? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Need For Speed Undercover - Реєстраційний код | mralex | PC & консоль Gaming | 1 | 15 червня 2009 03:48 |
| 2.66Ghz Intel i7 920 процесор повільний для Need For Speed: Undercover | Чад | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 12 червня 2009 09:58 |
| Need For Speed Undercover | robina80 | PC & консоль Gaming | 5 | 1 січня 2009 06:38 |
| BF2 дуже лага | ashaiba | PC & консоль Gaming | 10 | 28 травня 2008 15:53 |
| Лага! потрібна допомога | markeyboy9944 | PC & консоль Gaming | 5 | 19 грудня 2007 05:26 |
| Різьба Інструменти | |
| |