![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Десен, Имам само инсталирана Лего Star Wars на моя лаптоп и да получа една от двете резултати, когато се опитам да го заредите, или това съобщение: ![]() Или ще получа BSOD, ако всички други приложения се изпълняват, когато се опитате да заредите това. Въпреки това, когато отида да играя друга игра, Принца на Персия: Warrior рамките, да получа тези данни, преди играта товари: ![]() Има ли някакъв начин за намиране на коя от тях е прав? Как мога да разбера, ако го направя наистина има Pixel Shader 1,1 подкрепа? Всяко Помощ ще бъде много оценявам като на практика не работят игри на моя лаптоп и аз не знам защо, защото това е съвсем нов и сравнително високо спецификационен .. Благодаря: / |
|
| |||
| |||
| О, и какво ще се случи, ако искате да надстроите моята графична карта? Аз съм на Sony VAIO CR11S серии и графична карта е Intel Media Accelerator X3100, който, доколкото аз знам е вградена в дънната платка .. Има ли някаква възможност начин да се подобри моята графична карта на всички, без да закупите нов лаптоп? : S |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз ще позная, че играта не разпознава вашия интегрирана графика и не съществува никакъв начин за обновяване на вашата графика, без да купуват ново lappy
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Бих се придържаме към настолни компютри за игри. |
|
| |||
| |||
| Хм ... трябва ли да закърпите играта?, ако там е цялата налична Kadejd |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Видео карта - Нуждаете AGP Shader 2.0 | Kelz | Графика на карти & Монитори | 5 | 20 май 2009 13:35 |
| Luxeed Динамик Pixel LED клавиатура! | KanoakaVirus | Общи Хардуер Чат | 2 | 30 декември 2008 година 10:11 |
| Остана пиксел (а), лаптоп | Danim | Графика на карти & Монитори | 1 | 19-ти септември 2008 20:28 |
| Остана пиксел | rsteenoven | Графика на карти & Монитори | 3 | 10 Март 2008 13:47 |
| Pixel ръководство за качество на картината? | comp4681 | Digital Imaging & Принтери | 2 | 3 Март 2008 06:05 |
| Нишка Инструменти | |
| |