![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Vpravo, Mám právě instalovaných Lego Star Wars na mém notebooku a já jsem si jeden ze dvou výstupů, kdykoliv se snažím zatížení, buď tuto zprávu: ![]() Nebo jsem si BSOD případně jiné aplikace běží, když se snažím, tak jej nahraje. Nicméně, když jsem jít hrát jinou hru, Prince of Persia: Warrior Uvnitř jsem si tyto údaje před hra zatížení: ![]() Existuje nějaký způsob, jak zjistit, který z nich má pravdu? Jak mohu zjistit, jestli jsem to opravdu mít Pixel Shader 1.1 podporuje? Pomoci by bylo velmi oceňována jako prakticky žádné her v práci na mém notebooku a nevím proč, protože je to úplně nové a relativně vysoké spec .. Poděkování: |
|
| |||
| |||
| Aha, a co se stane, když chci upgradovat své grafické kartě? Jsem na Sony VAIO CR11S série a grafická karta je Intel Media Accelerator X3100, které pokud vím je zakotvena v desce .. Existuje nějaký způsob, jak možná bych mohl zlepšit mé grafické karty na všechny bez nákupu nového notebooku? : S |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já myslím, že by hra nerozpozná váš integrovanou grafiku a neexistuje žádný způsob, jak vylepšit vaše grafická bez nákupu nového lappy
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| I'd držet desktopů pro hry. |
|
| |||
| |||
| Hmm ... jste náplast hry?, pokud existuje dostupná Kadejd |