μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

Pixel Shader 1,1 προβλήματα ...

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 20 Απρ 2008, 04:10
Μέλος Ομάδα

Default Pixel Shader 1,1 προβλήματα ...

Δεξιά,

Μόλις εγκατασταθεί Lego Star Wars για φορητό υπολογιστή μου και να πάρω ένα από τα δύο αποτελέσματα κάθε φορά που προσπαθώ να φορτίο αυτό, είτε αυτό το μήνυμα:

Ή να πάρω BSOD τυχόν άλλες εφαρμογές που εκτελείτε όταν προσπαθώ να φορτίο αυτό.

Ωστόσο, όταν πάω να παίξει ένα άλλο παιχνίδι, πρίγκηπα της Περσίας: Πολεμιστής Εντός, να πάρω αυτά τα στοιχεία πριν από το παιχνίδι φορτία:

Υπάρχει κάποιος τρόπος να διαπιστωθεί ποιες από αυτές είναι σωστό; Πώς μπορώ να μάθω αν όντως έχουν Pixel Shader 1,1 στήριξη;

Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά δεκτή ως ουσιαστικά δεν ασχολείται με τα παιχνίδια μου φορητό και δεν ξέρω για ποιο λόγο γιατί είναι καινούργιο και σχετικά υψηλό spec ..

Old 20 Απρ 2008, 04:39
Μέλος Ομάδα

Α, και, τι θα συμβεί εάν θέλετε να αναβαθμίσετε την κάρτα γραφικών μου;

Είμαι σε μια σειρά Sony VAIO CR11S και η κάρτα γραφικών είναι Intel Media Accelerator X3100, η οποία από όσο γνωρίζω είναι ενσωματωμένο στη μητρική πλακέτα ..

Υπάρχει κάθε δυνατό τρόπο θα μπορούσα να βελτιωθεί η δική μου κάρτα γραφικών σε όλα, χωρίς την αγορά ενός νέου φορητού υπολογιστή; : S
Old 20 Απρ 2008, 07:03
Συντονιστής Ομάδας

Θα ήθελα να μαντέψει ότι το παιχνίδι δεν αναγνωρίζει το ολοκληρωμένο γραφικών και δεν δεν υπάρχει τρόπος για την αναβάθμιση των γραφικών σας χωρίς την αγορά ενός νέου lappy

Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
Μνήμες:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Κάρτα γραφικών (ες):
X1950 Pro
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Υπόθεση / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Ψύξη:
Big Typhoon VX
Network / Internet:
Χορωδίες / NTL 20MB
Monitor (ες):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 20 Απρ 2008, 11:44
Ομάδα Δωρητών

Είχα κολλήσει σε υπολογιστές για τα παιχνίδια.
Old 4ης Μαΐου 2008, 07:16
Μέλος Ομάδα

Χμμ ... έχετε εμπλάστρου το παιχνίδι;, αν υπάρχει κάποια διαθέσιμη

Kadejd
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Video card - Ανάγκη AGP Shader 2.0 Kelz Κάρτες Γραφικών & Monitors 5 20 Μαΐου 2009 13:35
Δυναμική Luxeed Pixel LED Πληκτρολόγιο! KanoakaVirus Γενική Συζήτηση Hardware 2 30 Δεκ. 2008 10:11
Κόλλησε εικονοστοιχείων (ες), σημειωματάριο Danim Κάρτες Γραφικών & Monitors 1 19η Σεπ 2008 20:28
Κόλλησε pixel rsteenoven Κάρτες Γραφικών & Monitors 3 10 Μαρ 2008 13:47
Pixel οδηγός για την ποιότητα της εικόνας; comp4681 Digital Imaging & Printers 2 3η Μαρ 2008 06:05
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.