manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

Pixel Shader 1,1 problema ...

Reply

Thread Tools
Old 20 tra 2008, 04:10
Member Group

Default Pixel Shader 1,1 problema ...

Desno,

Imam pravedan instaliran Lego Star Wars na moj laptop i ja dobiti jedan od dva ishoda kad god pokušam učitati ga, ni ovu poruku:

Ili ja dobijem BSOD, ako bilo koja druga aplikacija trčanje našto JA pokušati učitati ga.

Međutim, kada idem igrati neku drugu igru, Prince of Persia: Warrior Unutar, JA dobiti tih podataka prije igre opterećenja:

Ima li bilo koji način pronalaženja koji od njih je u pravu? Kako mogu saznati da li su to zaista Pixel Shader 1,1 support?

Bilo koji pomoć bi bilo mnogo poštovati jer praktički ne rade igre na moj laptop i ja ne znam zašto, jer to je potpuno novi i relativno visoka spec. ..

Old 20 tra 2008, 04:39
Member Group

Oh, i, ono što se događa ako želite nadograditi moje grafičke kartice?

Ja sam na Sony Vaio CR11S serija i grafika kartica je Intel Media Accelerator X3100, koji koliko ja znam je ugrađen u matičnu ploču ..

Ima li bilo koji mogući način JA mogao poboljšati moje grafičke kartice na svim bez kupujete novi laptop? : S
Old 20 tra 2008, 07:03
Moderator / ica grupe

Pretpostavljam da bih igri ne prepoznaje vaš integrirana grafika i nijedan ne postoji način za nadogradnju vašeg grafika bez kupuju novi lappy

My System: Nekih drugih ljubavnika!

Procesor (i):
E8500 E0@4.1Ghz (zaliha volts)
Matične ploče:
BIOSTAR TPower I45
RAM memorija:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Grafička kartica (e):
X1950 Pro
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
2
Optički pogon (e):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hlađenje:
Big tajfun VX
Network / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (e):
ACER X223W 22 "widescreen 1680 × 105
Operacijski sustav (e):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 20 tra 2008, 11:44
Donatorska Grupa

Htio stick za stolna računala za igre.
Old 4. svibanj 2008, 07:16
Member Group

Hmm ... imaš patch za igru?, ako ima bilo koji dostupni

Kadejd
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Video kartice - Need AGP SHADER 2,0 Kelz Graphics Cards & Monitors 5 20. svibanj 2009 13:35
Pixel Luxeed Dynamic LED tipkovnice! KanoakaVirus General Hardware Chat 2 30. prosinac 2008 10:11
Zaglavi pixel (s), bilježnica Danim Graphics Cards & Monitors 1 19. Ruj 2008 20:28
Zaglavi piksela rsteenoven Graphics Cards & Monitors 3 10. ožujak 2008 13:47
Pixel vodič za kvalitetu slike? comp4681 Digital Imaging & Pisači 2 3. ožujak 2008 06:05
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.