![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Desno, Imam pravedan instaliran Lego Star Wars na moj laptop i ja dobiti jedan od dva ishoda kad god pokušam učitati ga, ni ovu poruku: ![]() Ili ja dobijem BSOD, ako bilo koja druga aplikacija trčanje našto JA pokušati učitati ga. Međutim, kada idem igrati neku drugu igru, Prince of Persia: Warrior Unutar, JA dobiti tih podataka prije igre opterećenja: ![]() Ima li bilo koji način pronalaženja koji od njih je u pravu? Kako mogu saznati da li su to zaista Pixel Shader 1,1 support? Bilo koji pomoć bi bilo mnogo poštovati jer praktički ne rade igre na moj laptop i ja ne znam zašto, jer to je potpuno novi i relativno visoka spec. .. Thanks: / |
|
| |||
| |||
| Oh, i, ono što se događa ako želite nadograditi moje grafičke kartice? Ja sam na Sony Vaio CR11S serija i grafika kartica je Intel Media Accelerator X3100, koji koliko ja znam je ugrađen u matičnu ploču .. Ima li bilo koji mogući način JA mogao poboljšati moje grafičke kartice na svim bez kupujete novi laptop? : S |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pretpostavljam da bih igri ne prepoznaje vaš integrirana grafika i nijedan ne postoji način za nadogradnju vašeg grafika bez kupuju novi lappy
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Htio stick za stolna računala za igre. |
|
| |||
| |||
| Hmm ... imaš patch za igru?, ako ima bilo koji dostupni Kadejd |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Video kartice - Need AGP SHADER 2,0 | Kelz | Graphics Cards & Monitors | 5 | 20. svibanj 2009 13:35 |
| Pixel Luxeed Dynamic LED tipkovnice! | KanoakaVirus | General Hardware Chat | 2 | 30. prosinac 2008 10:11 |
| Zaglavi pixel (s), bilježnica | Danim | Graphics Cards & Monitors | 1 | 19. Ruj 2008 20:28 |
| Zaglavi piksela | rsteenoven | Graphics Cards & Monitors | 3 | 10. ožujak 2008 13:47 |
| Pixel vodič za kvalitetu slike? | comp4681 | Digital Imaging & Pisači | 2 | 3. ožujak 2008 06:05 |
| Thread Tools | |
| |