![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Jobb, Éppen most telepített Lego Star Wars on my laptop, és én két eredményeket, amikor megpróbálom betölteni azt, vagy ezt az üzenetet: ![]() Vagy egy BSOD Ha más alkalmazások futnak, amikor megpróbálja betölteni azt. Ugyanakkor, ha én megyek játszani egy másik játék, a Prince of Persia: Warrior Within, hogy tudom ezeket az adatokat, mielőtt a játék terhelések: ![]() Van-e bármilyen módon a megállapítására, hogy melyik a jobb? Hogyan tudom megkeresni, ha én valóban Pixel Shader 1,1 támogatást? Akármi segít akar lenni nagyon méltányol a játékokat gyakorlatilag nem működik az én laptop és nem tudom miért, mert teljesen új és viszonylag magas spec .. Köszi: |
|
| |||
| |||
| Ja, és mi történik, ha szeretné frissíteni én grafikus kártya? Én egy Sony VAIO CR11S sorozatot, és a grafikus kártya egy Intel Media Accelerator X3100, amely amennyire én tudom, be van ágyazva az alaplap .. Van-e bármilyen módon tudtam javíthatom a grafikus kártya minden nélkül buying egy új laptop? : S |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt hiszem, hogy a játék nem ismeri fel az integrált grafikával, és nincs út korszerűsítése a grafikus nélkül buying egy új lappy
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Én maradok az asztali játékokra. |
|
| |||
| |||
| Hmm ... Van patch a játék?, ha minden rendelkezésre álló Kadejd |