![]() |
|
| |||
| |||
| ימין, יש לי רק מותקן לגו מלחמת הכוכבים על הנייד שלי ואני מקבל באחת משתי תוצאות בכל פעם שאני מנסה לטעון זאת, גם הודעה זו: ![]() או שאני מקבל BSOD אם כל היישומים האחרים פועלות כאשר אני מנסה לטעון את זה. עם זאת, כאשר אני הולך לשחק במשחק אחר, הנסיך של פרס: בתוך הלוחם, אני מקבל פרטים אלה לפני המשחק טוען: ![]() האם יש דרך למצוא את אלו אשר הוא נכון? כיצד אוכל לדעת אם אני באמת צריך לעשות Pixel Shader 1.1 תמיכה? עזרה יהיה מאוד מוערך כמעט כמו משחקים הם לא עובדים על הנייד שלי ואני לא יודע למה, כי זה מותג חדש יחסית גבוה spec .. תודה: / |
|
| |||
| |||
| אה, וכן, מה קורה אם אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך? אני על Sony VAIO CR11S סדרה של כרטיס המסך הוא אינטל Media Accelerator X3100, אשר עד כמה שאני יודע זה מוטבע בתוך לוח האם .. האם יש דרך אפשרית, אני יכול לשפר את כרטיס המסך בכלל בלי לקנות מחשב נייד חדש? : S |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הייתי מניח את המשחק כי אינו מכיר את גרפיקה משולבת ולא אין דרך לשדרג את הגרפיקה בלי לקנות חדש lappy
|
| |||
| |||
| הייתי מקל על שולחנות עבודה למשחקים. |
|
| |||
| |||
| הממ ... יש לך תיקון למשחק?, אם הוא כל הזמינים Kadejd |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כרטיס המסך - צריך AGP Shader 2.0 | Kelz | כרטיסי מסך & Monitors | 5 | ה -20 במאי 2009 13:35 |
| Luxeed דינמי Pixel LED לוח מקשים! | KanoakaVirus | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 30 דצמבר 2008 10:11 |
| תקוע פיקסל (S), מחברת | Danim | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 19 ספטמבר 2008 20:28 |
| פיקסל תקוע | rsteenoven | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | -10 מרץ 2008 13:47 |
| Pixel מדריך איכות התמונה? | comp4681 | Digital Imaging & מדפסות | 2 | 3rd מרץ 2008 06:05 |
| שרשרת כלים | |
| |