![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Teisingas, Aš ką tik įdiegta Lego Star Wars mano nešiojamas ir man vienas iš dviejų rezultatų, kai bandau įkelti jį, arba šis pranešimas: ![]() Arba gaunu BSOD, jei jokių kitų paraiškų rodomi bandant įkelti jį. Tačiau, kai aš einu žaisti kitą žaidimą, Prince of Persia: Warrior Teritorija, man šie prieš žaidimą apkrovų duomenys: ![]() Ar galima išsiaiškinti, kuris iš jų yra teisingas kelias? Kaip galiu sužinoti, jei aš iš tiesų turi Pixel Shader 1,1 palaiko? Any help greatly appreciated būtų kaip praktiškai nėra Žaidimai dirba mano nešiojamas, ir aš nežinau kodėl, nes tai visiškai naujas ir gana spec .. Ačiū: / |
|
| |||
| |||
| Oi, ir kas atsitiks, jei noriu atnaujinti savo video? Esu Sony VAIO CR11S serijos ir grafikos korta Intel Media Accelerator X3100, kuris, kiek žinau, yra integruotas į pagrindinę plokštę .. Ar yra koks nors būdas galėčiau pagerinti savo video ne visi be pirkti naują nešiojamąjį kompiuterį? : S |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norėčiau spėti, kad žaidimas neatpažįsta tavo integruota grafika ir ne nėra modernizavimo grafikos be pirkti naujus lappy būdas
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Norėčiau laikytis Staliniai žaidimų. |
|
| |||
| |||
| Hmm ... jūs pleistras žaidimas?, jei yra bet kokia turima Kadejd |