mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > PC & Console Jocuri

Register

Pixel Shader 1.1 probleme ...

Reply

Thread Tools
Old 20 aprilie 2008, 04:10
Grupul de stat

Corect,

L-am instalat joc Lego Star Wars de pe sistemul meu laptop şi I a lua una din cele două rezultate, ori de câte ori încerc să-l încărcaţi, nici acest mesaj:

Sau sa fac o BSOD dacă orice alte aplicaţii se execută când încerc să-l încărcaţi.

Cu toate acestea, atunci când merg să joace un alt joc, Prince of Persia: Warrior În, I a lua aceste detalii înainte de joc sarcini:

Exista vreo modalitate de a afla care dintre acestea este asa-i? Cum pot afla dacă am face, într-adevăr, au suport Pixel Shader 1.1?

Orice ajutor ar fi apreciat foarte mult ca, practic, nu sunt jocuri de lucru de pe laptop-ul meu şi nu ştiu de ce, pentru că este nou şi relativ ridicat spec. ..

Multumesc: /
Old 20 aprilie 2008, 04:39
Grupul de stat

Ah, şi, ceea ce se întâmplă dacă vreau să-mi placă grafică de actualizare?

Sunt pe o serie Sony VAIO CR11S şi este o placă grafică Intel Media Accelerator X3100, care în ceea ce ştiu este încorporată în placa de bază ..

Există vreun mod posibil as putea îmbunătăţi-mi placă grafică de la toate, fără să cumpere un nou laptop? : S
Old 20 aprilie 2008, 07:03
Moderator Group

Mi-ar ghici că jocul nu recunoaşte dvs. grafică integrată şi nici nu există nici o cale de actualizare a vă grafică, fără să cumpere un nou lappy

Sistemul meu: Unele alte lover!

Procesor (e):
E8500 E0@4.1Ghz (stoc de volţi)
Plăci de bază:
BIOSTAR TPower I45
Memorie RAM:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINĂ
Placă grafică (e):
X1950 Pro
Placă de sunet:
Hard Drive (e):
2
Optical Drive (e):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Cauza / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Răcire:
Big taifun VX
Network / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (e):
ACER X223W 22 "WideScreen 1680 x 105
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 20 aprilie 2008, 11:44
Grupul de donator

Aş stick la staţii de lucru pentru jocuri.
Old 4 mai 2008, 07:16
Grupul de stat

Hmm ... ai patch-uri de joc?, dacă nu există nici o dispoziţie

Kadejd
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.