![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Corect, L-am instalat joc Lego Star Wars de pe sistemul meu laptop şi I a lua una din cele două rezultate, ori de câte ori încerc să-l încărcaţi, nici acest mesaj: ![]() Sau sa fac o BSOD dacă orice alte aplicaţii se execută când încerc să-l încărcaţi. Cu toate acestea, atunci când merg să joace un alt joc, Prince of Persia: Warrior În, I a lua aceste detalii înainte de joc sarcini: ![]() Exista vreo modalitate de a afla care dintre acestea este asa-i? Cum pot afla dacă am face, într-adevăr, au suport Pixel Shader 1.1? Orice ajutor ar fi apreciat foarte mult ca, practic, nu sunt jocuri de lucru de pe laptop-ul meu şi nu ştiu de ce, pentru că este nou şi relativ ridicat spec. .. Multumesc: / |
|
| |||
| |||
| Ah, şi, ceea ce se întâmplă dacă vreau să-mi placă grafică de actualizare? Sunt pe o serie Sony VAIO CR11S şi este o placă grafică Intel Media Accelerator X3100, care în ceea ce ştiu este încorporată în placa de bază .. Există vreun mod posibil as putea îmbunătăţi-mi placă grafică de la toate, fără să cumpere un nou laptop? : S |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi-ar ghici că jocul nu recunoaşte dvs. grafică integrată şi nici nu există nici o cale de actualizare a vă grafică, fără să cumpere un nou lappy
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Aş stick la staţii de lucru pentru jocuri. |
|
| |||
| |||
| Hmm ... ai patch-uri de joc?, dacă nu există nici o dispoziţie Kadejd |