menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herné konzoly

Register

Pixel Shader 1.1 problémy ...

Reply

Thread Tools
Old 20. apríla 2008, 04:10
Člen Skupina

Default Pixel Shader 1.1 problémy ...

Vpravo,

Mám práve inštalovaných Lego Star Wars na mojom notebooku a já jsem si jeden z dvoch výstupov, kedykoľvek sa snažím zaťaženie, buď túto správu:

Alebo som si BSOD prípadne iné aplikácie beží, keď sa snažím, tak ho nahrá.

Avšak, keď som ísť hrať inú hru, Prince of Persia: Warrior Vnútri som si tieto údaje pred hra zaťaženia:

Existuje nejaký spôsob, ako zistiť, ktorý z nich má pravdu? Ako môžem zistiť, jestli jsem to naozaj mať Pixel Shader 1.1 podporuje?

Pomoci by bolo veľmi oceňovaná ako prakticky žiadne hier v práci na mojom notebooku a neviem prečo, pretože je to úplne nové a relatívne vysokej spec ..

Poďakovanie:
Old 20. apríla 2008, 04:39
Člen Skupina

Aha, a čo sa stane, keď chcem upgradovať svoje grafickej karte?

Som na Sony VAIO CR11S série a grafická karta je Intel Media Accelerator X3100, ktoré pokiaľ viem je zakotvená v doske ..

Existuje nejaký spôsob, ako možno by som mohol zlepšiť mojej grafickej karty na všetky bez kúpe nového notebooku? : S
Old 20. apríla 2008, 07:03
Moderátor skupiny

Já myslím, že by hra nerozpozná váš integrovanú grafiku a neexistuje žiadny spôsob, ako vylepšiť vaša grafická bez kúpe nového Lappy

Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (zásoby voltů)
Základná doska:
Biostar TPower I45
Pamäť RAM:
4 GB OCZ PC2-8500 Platina
Grafické karty (s):
X1950 Pro
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
2
Optická mechanika (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chladenie:
Big Typhoon VX
Sieť / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "širokouhlý 1680 x 105
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 20. apríla 2008, 11:44
Darcu Skupina

I'd držať desktopov pre hry.
Old 4. mája 2008, 07:16
Člen Skupina

Hmm ... ste náplasť hry?, ak existuje dostupná

Kadejd
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Grafická karta - AGP Potreba Shader 2.0 Kelz Graphics Cards & Monitory 5 20. mája 2009 13:35
Dynamické Luxeed Pixel LED klávesnice! KanoakaVirus Všeobecné Hardware Chat 2 30. December 2008 10:11
Stuck pixel (s), notebook Dani Graphics Cards & Monitory 1 19. September 2008 20:28
Stuck pixel rsteenoven Graphics Cards & Monitory 3 10. marca 2008 13:47
Pixel sprievodca na kvalitu obrazu? comp4681 Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 2 3. marca 2008 06:05
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.