![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Vpravo, Mám práve inštalovaných Lego Star Wars na mojom notebooku a já jsem si jeden z dvoch výstupov, kedykoľvek sa snažím zaťaženie, buď túto správu: ![]() Alebo som si BSOD prípadne iné aplikácie beží, keď sa snažím, tak ho nahrá. Avšak, keď som ísť hrať inú hru, Prince of Persia: Warrior Vnútri som si tieto údaje pred hra zaťaženia: ![]() Existuje nejaký spôsob, ako zistiť, ktorý z nich má pravdu? Ako môžem zistiť, jestli jsem to naozaj mať Pixel Shader 1.1 podporuje? Pomoci by bolo veľmi oceňovaná ako prakticky žiadne hier v práci na mojom notebooku a neviem prečo, pretože je to úplne nové a relatívne vysokej spec .. Poďakovanie: |
|
| |||
| |||
| Aha, a čo sa stane, keď chcem upgradovať svoje grafickej karte? Som na Sony VAIO CR11S série a grafická karta je Intel Media Accelerator X3100, ktoré pokiaľ viem je zakotvená v doske .. Existuje nejaký spôsob, ako možno by som mohol zlepšiť mojej grafickej karty na všetky bez kúpe nového notebooku? : S |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já myslím, že by hra nerozpozná váš integrovanú grafiku a neexistuje žiadny spôsob, ako vylepšiť vaša grafická bez kúpe nového Lappy
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| I'd držať desktopov pre hry. |
|
| |||
| |||
| Hmm ... ste náplasť hry?, ak existuje dostupná Kadejd |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Grafická karta - AGP Potreba Shader 2.0 | Kelz | Graphics Cards & Monitory | 5 | 20. mája 2009 13:35 |
| Dynamické Luxeed Pixel LED klávesnice! | KanoakaVirus | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 30. December 2008 10:11 |
| Stuck pixel (s), notebook | Dani | Graphics Cards & Monitory | 1 | 19. September 2008 20:28 |
| Stuck pixel | rsteenoven | Graphics Cards & Monitory | 3 | 10. marca 2008 13:47 |
| Pixel sprievodca na kvalitu obrazu? | comp4681 | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 2 | 3. marca 2008 06:05 |
| Thread Tools | |
| |