![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Десно, Имам праведан инсталиран Лего Стар Уарс на мој лаптоп и ја добити један од два исхода кад год покушам отпремите га, ни ову поруку: ![]() Или ја добијем БСОД, ако било која друга апликација трчање нашто ЈА пробати отпремите га. Међутим, када идем играти неку другу игру, Принце оф Персиа: Уарриор Унутрашњост, ЈА добити тих података пре игре оптерећења: ![]() Има ли било који начин проналажења који од њих је у праву? Како могу сазнати да ли су то заиста Пиксел Схадер 1,1 суппорт? Било који помоћ би било много поштовати јер практично не раде игре на мој лаптоп и ја не знам зашто, јер то је потпуно нови и релативно висока спец .. Тханкс: / |
|
| |||
| |||
| Ох, и, оно што се дешава ако желите надоградити моје графичке картице? Ја сам на Соны Ваио ЦР11С серија и графика картица је Интел Медиа Аццелератор Кс3100, који колико ја знам је уграђен у матичну плочу .. Има ли било који могући начин ЈА могао побољшати моје графичке картице на свим без купујете нови лаптоп? : С |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Претпостављам да бих игри не препознаје ваш интегрисана графика и ниједан не постоји начин за надоградњу вашег графика без купују нови лаппы
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Хтео стицк за стони рачунара за игре. |
|
| |||
| |||
| Хмм ... имаш патцх за игру?, ако има било који доступни Кадејд |