по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > PC & конзолата Gaming

Register

Порталът С Клапан

Reply

Нишка Инструменти
Old 7-ми декември 2007, 11:12
Член Група

Default Порталът С Клапан

Добре,
Под натиска на най-накрая имам полето Orange, въпреки че аз вече имам Half-Life 2 и Episode One. Но все пак, още 3 игри

Но този нов портал игра е много интересно, то по-скоро на пъзел игра след това, всеки, който се опита?
Old 8-ми Декември 2007, 13:51
Член Група

Да. Аз бях опитвал. Аз се влюбих в нея на ниво 3 или 4, когато бях казал на ниво е невъзможно. След завършване на елементарен пъзел, своеобразния ИП спазва играч, който ме информира, че съм "се представя добре и е останала решителна в лицето на екстремни песимизъм". Мислех си, че беше чудесно.

Също така, говори картечници! И пускането 4 от тях в безкраен цикъл и да гледам ги застрелят всеки друг * * Никога не старее.
Old 9 декември 2007, 05:04
Член Група

Haha
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc