menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herní konzole

Register

Portál Do Ventilem

Reply

Thread Nástroje
Old 7 prosince 2007, 11:12
Člen Skupina

Default Portál Do Ventilem

OK,
Pod tlakem jsem se konečně dostal do pole Orange, i když jsem již Half-Life 2 a Episode One. Ale přesto, 3 další hry

Ale tento nový portál pro hry je opravdu zajímavé, je to jako puzzle pak hru, někdo to zkoušel?
Old 8 prosince 2007, 13:51
Člen Skupina

Ano. I've tried to. Zamiloval jsem se s ní na úrovni 3 nebo 4, když jsem řekl, na úrovni bylo nemožné. Po dokončení základní puzzle, zvláštní AI uvádí, hráč, který mě informoval, že jsem 'fungoval dobře a zůstal rozhodné tváří v tvář extrémní pesimismus'. Myslel jsem, že to bylo báječné.

Také mluví samopaly! A uvedení 4 z nich je v nekonečné smyčce a pozoroval je střílet navzájem * nikdy * dostane staré.
Old 9. prosince 2007, 05:04
Člen Skupina

Haha
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.