![]() |
|
| |||
| |||
| Εντάξει, Υπό την πίεση I τελικά πήρε το Orange Box, αν και έχω ήδη το Half-Life 2 και Episode μία. Αλλά ακόμα, 3 περισσότερα παιχνίδια ![]() Αλλά αυτή η νέα πύλη για το παιχνίδι είναι πολύ ενδιαφέρον, είναι περισσότερο σαν ένα παιχνίδι παζλ στη συνέχεια, κανείς δοκιμάσει; |
|
| |||
| |||
| Ναι. Έχω δοκιμάσει. I αγάπησε με αυτό για το επίπεδο 3 ή 4, όταν μου είπαν ότι το επίπεδο ήταν αδύνατη. Μετά την ολοκλήρωση της υποτυπώδη παζλ, η ιδιόμορφη AI που παρατηρεί ο παίκτης ενημέρωσε ότι είχα "καλά και παρέμεινε αποφασιστική για την αντιμετώπιση των ακραίων απαισιοδοξία». Νόμιζα ότι ήταν θαυμάσιο. Επίσης, μιλάει αυτόματα όπλα που έχουν! 4 και τη θέση τους σε ένα άπειρο βρόχο και βλέποντας τους πυροβολούν ο ένας τον άλλο * * ποτέ δεν γίνεται παλιά. |
|
| |||
| |||
| Haha |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Σφάλμα στην Valve Hammer Editor κάτι με OpenGL | Skyforger | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 0 | 13 Μαρ 2009 09:39 |
| Portal | Macmac508 | PC & Console Gaming | 1 | 9 Ιουν 2008 09:00 |
| Valve ισχυρισμούς σας μπορεί να παίξει το Half-Life 3 τώρα | SirStukings | PC & Console Gaming | 4 | 18 Δεκ. 2007 11:15 |
| OMG = η βαλβίδα Store | SirStukings | Off Topic Συζήτηση | 2 | 5 Νοε 2007 14:54 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |