![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| U redu, Pod pritiskom sam napokon dobio Orange Box, iako sam već Half-Life 2 i Episode One. Ali ipak, još 3 igre ![]() Ali ovaj novi portal za igru je doista zanimljivo, to je više kao zagonetka onda igru, bilo tko pokušao? |
|
| |||
| |||
| Da. Ive 'pokušao Internet. Ja se zaljubio u to na razini 3 ili 4 godine, kada je rekao da je nemoguće razini. Po završetku rudimentaran puzzle, osebujan AI koji primjećuje igrač me obavijestili da sam imao "izvodi dobro i ostao odlučan u lice ekstremnih pesimizma '. Mislila sam da je divno. Također, razgovor strojnice! I stavljanje 4 od njih u beskonačnu petlju i promatrajući ih pucati jedni druge * * nikad ne dobiva star. |
|
| |||
| |||
| Haha |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Greška u Ventil Hammer Editor Nešto sa OpenGL | Skyforger | Graphics Cards & Monitors | 0 | 13. ožujak 2009 09:39 |
| Portal | Macmac508 | PC & konzole Igre | 1 | 9. lipnja 2008 09:00 |
| Ventil tvrdnje možete igrati Half-Life 3 odmah | SirStukings | PC & konzole Igre | 4 | 18. prosinac 2007 11:15 |
| OMG = ventil Store | SirStukings | Off Topic Discussion | 2 | 5. studeni 2007 14:54 |
| Thread Tools | |
| |