![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ok, Nyomására végül megkapta az Orange Box, bár már van Half-Life 2 és Episode One. De mégis, 3 még több játék ![]() De ez az új portál játék tényleg érdekes, ez több, mint egy puzzle, majd egy játékot, akárki próbált ez? |
|
| |||
| |||
| Igen. Én már próbáltam. Beleszerettem vele a szinten 3, vagy 4, mikor azt mondták szint lehetetlen. Amikor az kezdetleges puzzle, sajátos AI, aki betartja a játékos közölte velem, hogy én is "jól teljesítettek és továbbra is elszántan szembeni rendkívüli pesszimizmus." Azt hittem, hogy csodálatos volt. Is beszél géppuska! És üzembe 4 közülük egy végtelen ciklusba, és nézni őket lőni egymást soha * * megöregszik. |
|
| |||
| |||
| Haha |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hiba a Valve Hammer Editor valamit OpenGL | Skyforger | Grafikus kártyák és monitorok | 0 | 13. március 2009 09:39 |
| Portál | Macmac508 | PC és konzol játékok | 1 | 9. június 2008 09:00 |
| Szelepvezérlési követelések játszhatsz a Half-Life 3 most | SirStukings | PC és konzol játékok | 4 | 18. december 2007 11:15 |
| OMG = A VALVE Üzlet | SirStukings | Off Topic Discussion | 2 | 5. november 2007 14:54 |
| Téma eszközök | |
| |