פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > PC & קונסולת משחקים

Register

פורטל על ידי שסתום

Reply

שרשרת כלים
Old 7 דצמבר 2007, 11:12
חבר קבוצת

Default פורטל על ידי שסתום

אישור,
בלחץ אני סוף סוף את תיבת אורנג ', למרות שאני כבר Half Life 2 ואת Episode One. אבל עדיין, 3 משחקים יותר

אבל המשחק הזה הוא פורטל חדש ממש מעניין, זה יותר כמו חידה ואז משחק, מישהו ניסה את זה?
Old 8 דצמבר 2007, 13:51
חבר קבוצת

כן. ניסיתי את זה. אני התאהבתי זה על רמה 3 או 4, כאשר אמרו לי את רמת היה בלתי אפשרי. עם סיום הפאזל הבסיסי, את AI המוזר המתבונן השחקן הודיע לי שיש לי "ביצועים טובים ונשאר תקיף מול פסימיות קיצונית". חשבתי שזה נפלא.

כמו כן, מדברים מקלעים! ולהכניס 4 מהם בלולאה אינסופית וצופים בהם לירות זה בזה * לא * מקבל הישן.
Old 9 דצמבר 2007, 05:04
חבר קבוצת

Haha
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
שגיאה ב valve האמר עורך משהו עם OpenGL Skyforger כרטיסי מסך & Monitors 0 13 מרץ 2009 09:39
פורטל Macmac508 PC & קונסולת משחקים 1 9th יוני 2008 09:00
Valve טענות תוכל לשחק מחצית החיים 3 עכשיו SirStukings PC & קונסולת משחקים 4 18 דצמבר 2007 11:15
OMG = הברז הראשי חנות SirStukings דיון Off topic 2 ה -5 בחודש נובמבר 2007 14:54
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.