mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

Portale Valve

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 7, 2007, 11:12
Narys

Default Portale Valve

Gerai,
Under pressure I finally got Orange Box, nors aš jau turiu Half-Life 2 ir Episode one. Bet vis tiek, dar 3 žaidimai

Tačiau tai naujas portalas Žaidimas yra tikrai įdomus, tai daugiau kaip dėlionė tada žaidimas, kas nors bandė tai?
Old Gruodis 8, 2007, 13:51
Narys

Default Portale Valve

Taip. Aš išbandžiau. Aš įsimylėjo jį ant lygaus 3 ar 4, kai man buvo pasakyta lygis buvo neįmanoma. Baigę primityvus galvosūkį, Savas PG kuris pastebi žaidėjas man pranešė, kad turėjau "savo darbą atliko gerai ir toliau ryžtingai ypatingos pesimizmas" veidą. Aš maniau, kad buvo nuostabus.

Be to, kalbame kulkosvaidžiai! Ir pradėti jų 4 begalinis ciklas ir žiūrėti juos šaudyti vieni kitus * niekada * pasireiškia senas.
Old Gruodis 9, 2007, 05:04
Narys

Default Portale Valve

Haha
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Klaida Valve Hammer Editor kažką su OpenGL Skyforger Graphics Cards & Monitoriai 0 Kovas 13, 2009 09:39
Portalas Macmac508 PC & konsolės Žaidimai 1 9 birželis 2008 09:00
Valve teigia, jūs galite žaisti Half-Life 3 dabar SirStukings PC & konsolės Žaidimai 4 18 gruodis 2007 11:15
OMG = VALVE Parduotuvė SirStukings Off Topic Discussion 2 5 lapkritis, 2007 14:54
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.