![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai, Under pressure I finally got Orange Box, nors aš jau turiu Half-Life 2 ir Episode one. Bet vis tiek, dar 3 žaidimai ![]() Tačiau tai naujas portalas Žaidimas yra tikrai įdomus, tai daugiau kaip dėlionė tada žaidimas, kas nors bandė tai? |
|
| |||
| |||
| Taip. Aš išbandžiau. Aš įsimylėjo jį ant lygaus 3 ar 4, kai man buvo pasakyta lygis buvo neįmanoma. Baigę primityvus galvosūkį, Savas PG kuris pastebi žaidėjas man pranešė, kad turėjau "savo darbą atliko gerai ir toliau ryžtingai ypatingos pesimizmas" veidą. Aš maniau, kad buvo nuostabus. Be to, kalbame kulkosvaidžiai! Ir pradėti jų 4 begalinis ciklas ir žiūrėti juos šaudyti vieni kitus * niekada * pasireiškia senas. |
|
| |||
| |||
| Haha |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Klaida Valve Hammer Editor kažką su OpenGL | Skyforger | Graphics Cards & Monitoriai | 0 | Kovas 13, 2009 09:39 |
| Portalas | Macmac508 | PC & konsolės Žaidimai | 1 | 9 birželis 2008 09:00 |
| Valve teigia, jūs galite žaisti Half-Life 3 dabar | SirStukings | PC & konsolės Žaidimai | 4 | 18 gruodis 2007 11:15 |
| OMG = VALVE Parduotuvė | SirStukings | Off Topic Discussion | 2 | 5 lapkritis, 2007 14:54 |
| Temos įrankiai | |
| |