rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

Portal By Valve

Reply

Narzędzia wątku
Old 7 grudnia 2007, 11:12
Członek grupy

Ok,
Pod presją I wreszcie dostałem Orange Box, chociaż mam już Half-Life 2 i Episode one. Ale nadal, 3 więcej gier

Ale ten nowy portal gra jest naprawdę interesująca, to więcej jak puzzle następnie grę, ktoś próbował go?
Old 8 grudnia 2007, 13:51
Członek grupy

Tak. I've tried it. I zakochał się w to na poziomie 3 lub 4, kiedy byłem powiedział poziomu było niemożliwe. Po zakończeniu elementarne puzzle, specyficzną AI przestrzega gracz, który poinformował mnie, że miałem "dobre wyniki i pozostał zdecydowanym w obliczu skrajnego pesymizmu. Myślałem, że to był cudowny.

Także rozmowa karabinów maszynowych! 4 i oddanie ich w nieskończoną pętlę i oglądanie ich strzelać wzajemnie * nie * dostaje stary.
Old 9. grudnia 2007, 05:04
Członek grupy

Haha
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.