![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| OK, Pod tlakom som konečne dostal Orange box, aj keď už mám Half-Life 2 a Episode jedna. Ale napriek tomu, 3 hry ![]() Ale tento nový portál pre hry je naozaj zaujímavé, je to spíš ako puzzle hry potom každý, kto sa pokúsil je? |
|
| |||
| |||
| Áno. Som sa pokúsil ju. Zamilovala som sa ho na úrovni 3 alebo 4, aj keď bolo povedané vyššie bolo nemožné. Po ukončení základnej puzzle sa podivnou AI uvádza, že hráč, ktorý ma informoval, že som 'dobre a zostala ráznymi tvárou v tvár extrémne pesimizmus'. Myslel som, že to bolo báječné. Tiež hovorí samopaly! A uvedenie 4 z nich v nekonečnej slučke a sledovaním nich strieľať navzájom * nikdy * dostane staré. |
|
| |||
| |||
| Haha |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Chyba v Ventile Hammer Editor niečo s OpenGL | Skyforger | Graphics Cards & Monitory | 0 | 13. Marec 2009 09:39 |
| Portál | Macmac508 | PC a herné konzoly | 1 | 9. jún 2008 09:00 |
| Ventilové tvrdenie môžete hrať Half-Life 3 teraz | SirStukings | PC a herné konzoly | 4 | 18. december 2007 11:15 |
| OMG = ventil Uskladnite | SirStukings | Vypnúť Téma diskusie | 2 | 5. november 2007 14:54 |
| Thread Tools | |
| |