мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > ПЦ & конзоле Игре

Register

Портал Бы Вентил

Reply

Тхреад Тоолс
Old 7. Нов 2007, 11:12
Мембер Гроуп

У реду,
Под притиском сам коначно добио Наранџаста кутија, иако сам већ Халф Лифе 2 и Епизода један. Али ипак, 3 висе игре

Али игра овај нови портал је заиста занимљиво, то је више као слагалица а затим игру, свако је покушао?
Old 8. Нов 2007, 13:51
Мембер Гроуп

Да. Ја сам то покушао. Заљубио сам са њим на нивоу 3 или 4 године, када је сам рекао на нивоу је немогуће. Након завршетка рудиментарне слагалице, чудне АИ који посматра играч ме је обавестио да сам 'добро обављају и остао одлучан у лице екстремних песимизма. Мислио сам да је дивна.

Такође, говори митраљеза! И пуштање 4 од њих у бесконачну петљу и посматра их пуцају једни друге * никада * не стари.
Old 9. децембар 2007, 05:04
Мембер Гроуп

Хаха
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц