![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Добре, Під тиском я, нарешті, отримали поле помаранчева, хоча в мене вже є Half-Life 2 та Episode One. Але все ж таки, більше 3 ігор ![]() Але це новий ігровий портал це дійсно цікаво, це більше схоже на головоломку потім гру, кожен пробував? |
|
| |||
| |||
| Так. Я пробував. Я закохався в її на рівні 3 або 4, коли я розповіла рівні було неможливо. По завершенні рудиментарний головоломка, своєрідний А.І., який спостерігає за гравцем повідомили мені, що я ", що виконуються так і залишилися рішучими в умовах крайнього песимізму. Я подумав, що було чудово. Крім того, говорити кулемети! 4 і введення їх в нескінченний цикл і дивлячись на них стріляють один одного * * Ніколи не старіє. |
|
| |||
| |||
| Ха-ха |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Помилка в Valve Hammer Editor-то з OpenGL | Skyforger | Графічні карти & Монітори | 0 | 13 березня 2009 09:39 |
| Портал | Macmac508 | PC & консоль Gaming | 1 | 9 червня 2008 09:00 |
| Клапан претензії ви можете грати Half-Life 3 прямо зараз | SirStukings | PC & консоль Gaming | 4 | 18 грудня 2007 11:15 |
| OMG = КЛАПАН Store | SirStukings | Off Topic Discussion | 2 | 5 листопада 2007 14:54 |
| Різьба Інструменти | |
| |