менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

Портал кран

Reply

Різьба Інструменти
Old 7 грудня 2007, 11:12
Член групи

Default Портал кран

Добре,
Під тиском я, нарешті, отримали поле помаранчева, хоча в мене вже є Half-Life 2 та Episode One. Але все ж таки, більше 3 ігор

Але це новий ігровий портал це дійсно цікаво, це більше схоже на головоломку потім гру, кожен пробував?
Old 8 грудня 2007, 13:51
Член групи

Default Портал кран

Так. Я пробував. Я закохався в її на рівні 3 або 4, коли я розповіла рівні було неможливо. По завершенні рудиментарний головоломка, своєрідний А.І., який спостерігає за гравцем повідомили мені, що я ", що виконуються так і залишилися рішучими в умовах крайнього песимізму. Я подумав, що було чудово.

Крім того, говорити кулемети! 4 і введення їх в нескінченний цикл і дивлячись на них стріляють один одного * * Ніколи не старіє.
Old 9 грудня 2007, 05:04
Член групи

Default Портал кран

Ха-ха
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Помилка в Valve Hammer Editor-то з OpenGL Skyforger Графічні карти & Монітори 0 13 березня 2009 09:39
Портал Macmac508 PC & консоль Gaming 1 9 червня 2008 09:00
Клапан претензії ви можете грати Half-Life 3 прямо зараз SirStukings PC & консоль Gaming 4 18 грудня 2007 11:15
OMG = КЛАПАН Store SirStukings Off Topic Discussion 2 5 листопада 2007 14:54
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.