![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Και ας έχετε ένα TCF μάχη θα fest. Δικό μου είναι "TCFmod alex" Επίσης, να φωνάξει RIP151, Arcticmilk και Ch33se3dPrinc3. Τα λέμε εδώ όταν για την εγγραφή σας.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| απλά OOO OOO αλλά θα αλλάζουν είτε cew27 ή cewy
| |||
| |||
| Penguin Chaser |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| minn είναι Xactly Master αλλά μου μήνες δίκη θα εξαντληθούν 28/01/2008 κοντά te τέλος Μαρτίου Θα ανανεώσει, οπότε μην περιμένετε να με δείτε online
| |||
| |||
| Δείτε τη δική μου και σας κατατάσσονται στις stats Bungie.net Cewy ...... Αν και εξακολουθούν να πιπιλίζουν με το τουφέκι σκοπευτής. ![]() Here'a pic της "τάφρο" που δείχνουν οι θάνατοι από την ενέργεια σπαθί. Μάντεψε ποιος δημιούργησε το κόκκινο και κίτρινο BLOB στην κορυφή .....
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| γιατί η δική μου είναι καλύτερη από τη δική σας;, δύσκολα θ παίζουν πια φωτοστέφανο είμαι κάπνισμα σε gh3 και αποστάτης |
|
| |||
| |||
| Δεν σε θέλει δεν κατετάγη.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| i dont παίξει κατετάγη ήμουν άρρωστος που προέρχονται από 1ης στο παιχνίδι και να MVP και η ομάδα μου κάνει τρομερή και ο βαθμός μου τραβάει κάτω |
|
| |||
| |||
| γελάω δυνατά Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Το θυμάμαι αυτό! ![]() Μήπως δεν θα εκδιώξουν τους αξιολόγηση;