![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בנוסף, הבה לקבל TCF הקרב fest הולך. הוא שלי "TCFmod אלכס" כמו כן, קרא ל א RIP151, Arcticmilk ו Ch33se3dPrinc3. נתראה כאן בעת ההרשמה.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| oOo פשוט oOo אבל יהיה גם לשנות את cew27 או cewy
| |||
| |||
| Penguin מסרק |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| minn היא יחידת Xactly אבל הניסיון שלי החודש יהיה נגמרים 28/01/2008 te בסמוך לסוף חודש מרץ אני יהיה לחדש את זה, לכן אין לצפות לראות אותי מקוון
| |||
| |||
| בדוק את הדירוג שלי ושל נתונים סטטיסטיים על Bungie.net Cewy ...... למרות שאני עדיין גרועים עם הרובה צלף. ![]() Pic Here'a של 'The Pit' מראה למותם של אנרגיה חרב. נחש מי יצר את אדום צהוב blob בראש .....
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| למה שלי יותר טוב שלך?, אני בקושי משחק יותר הל אני מכור על gh3 ו עריק |
|
| |||
| |||
|
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| i dont לשחק מדורגת הייתי חולה מגיע של 1 של המשחק ו להיות MVP ואת הקבוצה שלי עושה נורא ו לגרור את הדירוג למטה |
|
| |||
| |||
| לצחוק בקול רם ציטוט:
|
|
| |||
| |||
|