![]() |
|
| |||
| |||
| Здравейте, аз изтеглили COD4 демонстрацията, която е 1.4gb и че може да играе добре, след това се опитвам и да играе друга игра, която сте имали проблеми с изоставащите преди и хубав много незабавни МИГ се, имам 160gb хард диск с 139gb свободни, така ли Просто се чудех какво е причинило тази драматична промяна в събитията на моя компютър LOL Благодаря U предварително Дан |
|
| |||
| |||
| МИГ не е за твърдия диск пространство, неговата за какво работите на компютъра си. Затваряне на всички допълнителни програми, преди да пристъпите към играя играта. Или това, или надграждане на вашия пряк X или вашата видео карта шофьори |
|
| |||
| |||
| Аз направих всичко това, но не и подобряване Дан |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Публикуване очила ще е полу-достойни малко помощ. Също така какво е името на тази "друга игра", което свири? Не казвам Crysis ...
|
| |||
| |||
| Производител: Система за производителя Процесор: Intel (R) Pentium (R) D CPU 2.80GHz (2 процесори) Памет: 1024MB RAM Hard Drive: 160 GB Видео карта: NVIDIA GeForce 7300 GS SE/7200 Монитор: Plug и Play монитор Звукова карта: Realtek HD аудио изход Изказващите / Слушалки: Клавиатура: USB концентратор на корена Мишка: USB концентратор на корена Мишка Повърхност: Операционна система: Windows XP Home Edition (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_gdr.070227-2254) Дан |
|
| |||
| |||
| не е Crysis, че е войник фронт Дан |
|
| |||
| |||
| Препоръки за войник фронт Препоръчителни: Pentium III 1,2 GHz CPU, DirectX 9,0, Dial-Up достъп до Интернет, 512MB RAM памет, както и 3D ускорител подкрепа. [1] тъй като имате всички изисквания за това мисля, че трябва да се оправи ... Аз наистина не виждам проблем, освен може би някои видео опции в играта е твърде интензивно или хардуера, че нещо друго е, като тази екстра на паметта и процесора мощност, необходима за безпрепятственото gameplay |
|
| |||
| |||
| Здравейте, нещо не е наред Определено имах пост затворена с Дейв хибридни Аз честно не може да оправите проблема и аз се опитвам за сега възрасти M8 Дан |
|
| |||
| |||
| Аз постоянно съм замразяване и изостават от играта |
|
| |||
| |||
| Провери ли в играта на видео настройките |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Gateway обувка горе проблем - Не TPM или TPM е проблем | rajank | Лаптопи, Mobiles & текст | 0 | 17 Юни 2009 22:35 |
| Това ISP или рутер проблем (възможно е дори модем проблем?) | amyreaney | В мрежа, модеми & VoIP | 0 | 10 Юни 2009 17:24 |
| Нишка Инструменти | |
| |