![]() |
|
| |||
| |||
| Ahoj, mám stažený CoD4 demo, které je 1.4GB a hrát to v pořádku, pak jsem se pokusila hrát jinou hru, kterou jsem měl problémy s pokulhává před a prakticky okamžitý lag ven, mám 160gigabajt pevný disk s 139gigabajt zdarma, tak jsem byl jen zajímalo, co způsobilo tuto dramatickou změnu v událostí na mém počítači lol děkuji a předem Dan |
|
| |||
| |||
| Zpoždění není o pevném disku, jeho o co běží na vašem počítači. Zavřete jakékoliv další programy, než začnete hrát hru. Buď to, že ani upgrade vaší přímé X nebo grafické karty řidiče |
|
| |||
| |||
| Mám udělat všechny, ale žádné zlepšení Dan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vysílání specifikace bude půl-slušné trochu pomoct. Také to, co je v názvu této "jiné hry" si hrát? Neříkej Crysis ...
|
| |||
| |||
| Výrobce: Sestava výrobce Procesor: Intel (R) Pentium (R) D CPU 2.80GHz (2 CPU) Paměť: RAM 1024megabajt Pevný disk: 160 GB Grafická karta: NVIDIA GeForce 7300 GS SE/7200 Monitor: Plug and Play Monitor Zvuková karta: Realtek HD Audio výstup Reproduktory / Sluchátka: Klávesnice: USB Root Hub Myš: USB Root Hub Myš Povrch: Operační systém: Windows XP Home Edition (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_gdr.070227-2254) Dan |
|
| |||
| |||
| není Crysis je voják přední Dan |
|
| |||
| |||
| Doporučení pro vojáka přední Doporučená: Pentium III 1,2 GHz CPU, DirectX 9.0, dial-up připojení k internetu, 512mb paměť RAM, a 3D akcelerátor podpory [1]. vidět, jak jste všechny požadavky na to myslím, že byste měli v pořádku ... Opravdu není vidět žádný problém, kromě snad nějaké video volby ve hře příliš intenzivní hardware, nebo že něco jiného je, že s nástupem do vnější paměti a CPU výkonu potřebného pro hladké hry |
|
| |||
| |||
| ahoj, něco je určitě špatně jsem post uzavřen dave hybridní upřímně nelze opravit problém a já jsem se pokoušela o stáří nyní M8 Dan |
|
| |||
| |||
| I am mrazu a stále zaostávají ze hry |
|
| |||
| |||
| Měli byste zkontrolovat v nastavení hry video |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Gateway naběhnout problém - č. TPM nebo TPM má problém | rajank | Notebooky, Mobily a PDA | 0 | 17. června 2009 22:35 |
| Je to ISP nebo router problém (možná i modem problém?) | amyreaney | Sítě, Modemy & VoIP | 0 | 10. červen 2009 17:24 |
| Thread Nástroje | |
| |