![]() |
|
| |||
| |||
| Bok, ja skinuti COD4 demo koji je 1.4gb može igrati i to u redu, onda ću probati i igrati još jednu igru koja sam imao problema sa oklijevanje pred i ljepušan velik dio trenutnih lag out, imam 160GB hard disk sa 139gb pa sam slobodan upravo se pitate što je uzrokovalo ovaj dramatične promjene u zbivanjima na moj računalo lol hvala u unaprijed Dan |
|
| |||
| |||
| lag nije o hard disk prostor, što je o svojoj prikazivati na vašem računalu. Zatvori dodatne programe prije nego što pokušate igrati igru. Ili to ili nadograditi svoj direktni X ili svoj video kartice vozača |
|
| |||
| |||
| Učinio sam sve to, ali ne i poboljšanje Dan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Postanja naočale bi se pola pristojne malo pomoći. Isto tako što je naziv ove "ostale igre" koju igrate? Ne reci crysis ...
|
| |||
| |||
| Proizvođač: Sistem proizvođaču Processor: Intel (R) Pentium (R) D CPU 2.80GHz (2 CPU) Memory: 1024MB RAM Hard Drive: 160 GB Video Card: NVIDIA GeForce 7300 GS SE/7200 Monitor: Plug and Play Monitor Sound Card: Realtek HD Audio output Zvučnici / slušalice: Keyboard: USB Root Hub Mouse: USB Root Hub Mouse Surface: Operacijski sustav: Windows XP Home Edition (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_gdr.070227-2254) Dan |
|
| |||
| |||
| to nije crysis je vojnik ispred Dan |
|
| |||
| |||
| Preporuke za vojničke ispred Preporučena: Pentium III CPU 1,2 GHz, DirectX 9,0, dial-up pristup Internetu, 512MB RAM memorije i 3D accelerator podršku. [1] vidim kako ste svi preduvjeti za to mislim da bi trebalo biti u redu ... JA stvarno dont 'vidjeti bilo koji problem, osim možda neki video opcijama u igri, postavite previše intenzivan hardvera ili da nešto drugo što je uzimanje gore extra memorije i CPU snage potrebne za glatke gameplay |
|
| |||
| |||
| hi, nešto je definitivno krivo sam završila post by Dave hibridni Ja iskreno ne mogu riješiti problem i sam bio težak za uzraste sada m8 Dan |
|
| |||
| |||
| Ja sam stalno zamrzava oklijevanje i izvan igre |
|
| |||
| |||
| Jeste li provjerili u igri video postavke |