![]() |
|
| |||
| |||
| Hi, I letöltött cod4 demo ami 1.4gb és játszhat, hogy rendben van, akkor megpróbál lejátszani egy másik játék, amit már problémák lemaradt előtt, és elég sok instant lag ki, van egy 160GB merevlemezt a 139gb szabad így Csak tudni, mi okozza ezt a drámai változást események a számítógépet lol thank u előre Dan |
|
| |||
| |||
| lag nem a merevlemez, a mintegy whats fut a számítógépen. Bezár külön programokat, mielőtt a játék. Vagy ez, vagy frissítse a közvetlen X vagy a videokártya-illesztőprogramokat |
|
| |||
| |||
| Én megtettem, hogy az összes, de nincs javulás Dan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Posting specs lenne félig tisztességes kis segítség. Emellett mi a neve ennek a "más játék" te játszol? Ne mondd Crysis ...
|
| |||
| |||
| Gyártó: System gyártó Processzor: Intel (R) Pentium (R) D CPU 2.80GHz (2 CPU) Memory: 1024MB RAM Merevlemez: 160 GB Videó kártya: NVIDIA GeForce 7300 GS SE/7200 Monitor: Plug and Play monitor Sound Card: Realtek HD Audio output Speakers / Headphones: Billentyűzet: USB Root Hub Egér: USB Root Hub Egér Alapterület: Operációs rendszer: Windows XP Home Edition (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_gdr.070227-2254) Dan |
|
| |||
| |||
| ez nem a Crysis a katona elöl Dan |
|
| |||
| |||
| Ajánlások a katona elöl Ajánlott: 1,2 GHz-es Pentium III processzor, DirectX 9.0, dial-up internet-hozzáférés, 512MB RAM memória, és 3D gyorsító támogatást. [1] látván, amint azt minden követelménynek meg azt hiszem, meg kell finom ... Tényleg nem látok semmi probléma, kivéve talán néhány videó lehetőségek a játék túl intenzív hardver, vagy hogy valami mást vesz fel, hogy a külső memória és a CPU teljesítmény szükséges a zavartalan játékmenet |
|
| |||
| |||
| szia, valami végleg rossz volt post zárórendszerrel dave hibrid Őszintén nem tudja megoldani a problémát, és már évek óta próbálnak most m8 Dan |
|
| |||
| |||
| Én vagyok folyamatosan elmarad a fagyasztás és a játék |
|
| |||
| |||
| Did you check in game videó beállításai |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Gateway boot probléma - Nincs TPM TPM és a probléma | rajank | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 0 | 17. június 2009 22:35 |
| Ez egy internetszolgáltató vagy egy router probléma (esetleg még egy modem probléma?) | amyreaney | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 0 | 10. június 2009 17:24 |
| Téma eszközök | |
| |