![]() |
|
| |||
| |||
| היי, אני הורדתי את הדמו COD4 שהוא 1.4gb והוא יכול לשחק, כי זה בסדר, אז אני מנסה לשחק משחק נוסף אשר יש לי בעיות עם השהיה החוצה לפני די הרבה מיידיות ל"ג החוצה, יש לי 160GB כונן קשיח עם 139gb בחינם אז רק תוהה מה זה גרם לשינוי דרמטי אירועים על המחשב שלי LOL U תודה מראש דן |
|
| |||
| |||
| ל"ג היא לא על שטח הכונן הקשיח, על אודות מה לרוץ במחשב. סגור את כל התוכניות לפני ניסיון נוסף לשחק את המשחק. או לשדרג את זה או X או לכוון את מנהלי ההתקן של כרטיס הווידאו |
|
| |||
| |||
| עשיתי את כל זה, אבל אין שיפור דן |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| פרסום מפרט יהיה חצי הגון מעט עזרה. כמו כן, מהו שם זה "משחק אחר" אתה משחק? האם לא אומרים crysis ...
|
| |||
| |||
| יצרן: מערכת ליצרן מעבד: Intel (R) Pentium (R) D CPU 2.80GHz (2 CPUs) זיכרון: 1024MB RAM Hard Drive: 160 GB כרטיס המסך: NVIDIA GeForce 7300 GS SE/7200 Monitor: Plug and Play Monitor כרטיס קול: Realtek HD Audio פלט רמקולים / אוזניות: Keyboard: USB Root hub Mouse: USB Root hub משטח עכבר: מערכת הפעלה: Windows XP Home Edition (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_gdr.070227-2254) דן |
|
| |||
| |||
| זה לא crysis זה חייל בחזית דן |
|
| |||
| |||
| המלצות חייל בחזית מומלצים: Pentium III 1.2 GHz CPU, DirectX 9.0, בחיוג גישה לאינטרנט, 512MB זיכרון RAM, 3D Accelerator ועל התמיכה. [1] כפי שאתה רואה יש את כל הדרישות על זה אני חושב שאתה צריך להיות בסדר ... אני באמת לא רואה שום בעיה, למעט אולי כמה אפשרויות הווידאו של המשחק בחר החומרה אינטנסיבית מדי או שמשהו אחר לא תופס כי תוספת זיכרון ו CPU כוח הכרחי עבור חלקה gameplay |
|
| |||
| |||
| היי, משהו בהחלט לא בסדר היה לי לכתוב על ידי Dave סגור היברידית אני באמת לא יכול לפתור את הבעיה ואני כבר עכשיו מנסה עבור גילאי m8 דן |
|
| |||
| |||
| אני כל הזמן קופא AM ו השהיה של המשחק |
|
| |||
| |||
| האם תוכל לבדוק את ההגדרות של משחק וידאו |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Gateway אתחול של הבעיה - לא tpm או tpm יש בעיה | rajank | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 0 | -17 יוני 2009 22:35 |
| האם זה של ספק האינטרנט או בנתב הבעיה (יתכן גם מודם הבעיה?) | amyreaney | רישות, מודמים & VoIP | 0 | -10 יוני 2009 17:24 |
| שרשרת כלים | |
| |